Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger202
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_301633} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anne Ø.

Liker motivet og strukturen du her har fått frem i etterarbeidet.
En bitte liten beskjæring øverst kanskje.
Espen R.

Hei Ingeborg. Liker støyen/kornene på bildet, passer bra her. Tror jeg ville prøvd dette bildet i et kvadratisk format.
Espen
Nanna E.

Nydelig bilde, jeg skulle helt sikkert klart å finne en vegg å henge det på :-)
Jeg synes beskjæringen er helt grei og, bildet får mer ro over seg. Det kunne være spennende om du skrev litt om hvordan bildet ble slik det er.

mvh Nanna Egidius
Espen A. I.

Bra denne. Liker løsningen med korn, selv om det hadde blitt atskillig bedre med film. Finfin komposisjon og godt arbeide.

mvh Espen
Avsluttet .

Dette er stilig i all sin enkelthet, gir et kunstnerisk uttrykk
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Bildet er tatt i Lomma på tur med Ann Forberg. Forholdsvis lang lukkertid, så lang jeg klarer på håndholdt... Jeg har øket kontrastene mye, konvertert til svart/hvitt og brukt filteret add noise da det i utgangspunktet var noe støy på grunn av høy iso.
Avsluttet .

meget bra og ikke minst kunstnerisk. Syns du begynner på din egen stil her, forsett på denne stien.


hilsen
arne
Ann F.

Slett ikke ille, nei, kan nok være enig i en liten beskjæring øverst (akkurat såpass at det mørke feltet oppe i høyre kant forsvinner så du ''lukker'' bildekanten med snø), men ellers er utsnittet bra.
Bildet, komposisjonen og stemningen er jo vel verdt å ta vare på, så denne fremgangsmåten gjør det til et severdig bilde.
For morro skyld, Ingeborg og jeg var på tur sammen og begge tok bilde av denne vinterbjørka som stod og frøs i fossen. her er min utgave - gøy at vi kan lage noe så ulikt av samme motiv og standpunkt på nesten samme tid:
bilde nr. 357598

Mvh Ann
Tom E.

Likte enkeltheten og det grove preget og harde kontrastene i dette bildet. Du får fram følelsen av kald kornete snø. Liker også hvordan den lille busken strekker seg mot vannet.

Mvh TomE
Ole Walter S.

Hei, dette var et bilde jeg likte godt, fint skarphet og bevegelse i det våte element. Liker enkeltheten i bildet også, men ville fjernet elementet nede i høyre hjørne.

Ole Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu