Bildet inngår i albumet scenes from ethiopia -
Utstyr
  • Nikon D80
  • 85 mm, 1,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_302248} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom Armand H.
Hei
Målrettet ung dame på vei til markedet... tydeligvis pyntet og stolt.
Dette synes jeg er et flott bilde som forteller sin egen historie.
Flott komponert og fin bruk av dybdeskarphet. Anbefales!
Ole-Kristian T.
Målrettet..var det første jeg også tenkte når jeg så dette bildet; du har fanget jenta i linsa med en herlig positur. Flott kulisse med alle beina i bakgrunnen, liker bildet :)
Frode F.
Jepp,

fantastisk dokumentarbilde som virkelig er severdig. Her får du oss til å tenke. Pressebilde av høy klasse etter min mening :)

Når du kommer hjem må du lage fotoutstilling.

FF
Anette O.
Oi. Tusen takk! :)
Fredrik E.
Fint ''presse''ntert :)
Liker kuttet, slik at hovedfokuset går fullt og helt på jenta.
Får ellers en litt creapy følelse med alle de mannfolkene som står oppstilt i bakgrunn (selv om det sikkert ikke er no stress).
Dynamikk og liv i bildet. Her har jeg allerde dannet meg mange tanker om hva som er på ferde,bra. Støtter anbefaling.
Fredrik
Lars B.
Fremmedartet og energisk med den vesle jenta og hennes skygge som drivkraft inn i bildet - mot en bakgrunn av en levende, men anonym mur. Flott vinklet!

Hilsen Lars
Yngve Sem P.
Hun går sine egne veier, denne unge dama, men jeg gadd vite til hva. Bildets styrke kan i for seg ligge i tankespinnet rundt det spørsmålet, og det gjør det sterkt nok, men en avsløring kunne jo gjort det enda sterkere. Kan du fortelle litt om denne situasjonen ?
Uansett, dette er bra ! Flott utsnitt, i en pussig ansamling av menn. Lurer på hva de venter på. S/h er et topp valg her.
Ser forøvrig at du har en spennende jobb, som sikkert vil føre med seg flere motiver av samme kvalitet. Håper du vil fortsette å dele :)
Anette O.
Takk for tilbakemeldinger! Yngve, jeg kan godt fortelle om bakgrunnen, selv om jeg synes det ofte er mest spennende aa ikke gi for mye informasjon. Jeg var med Kirkens Noedhjelp da de skulle aapne flere broenner soer i Etiopia. Dette betyr selvsagt utrolig mye for innbyggerne som maa gaa i opptil tre timer for aa faa tak i vann, og en utrolig mengde hadde moett opp.

For aa ha kontroll over folkemengdene, hadde landsbyen vakter som ''pisket'' tilskuerne tilbake paa linje. Denne jenta virket foerst redd, og faren holdt rundt henne. Saa fikk hun nok, tror jeg. Hun marsjerte iallefall rett forbi vaktene til utkanten av folkemengden, uten aa virke redd. Ei sterk lita jente :)
Tove H.
Liker godt utsnittet du har valgt. Flott komponert med god dynamikk. Bra at bildet forteller en historie. Jentas målbevisste skritt og ranke holdning forbi den grå voksne ''muren'' forteller mye. Herlig bilde!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu