Jervhi
Vi er inne i siste uka av lisensjakta på jerv. Snart starter en annen form for jakt: nemlig yngleregistreringen. Store ressurser brukes på overvåking av eksisterende hilokaliteter, samt på leting etter nye lokaliteter. Det spores over 80 000 kilometer med scooter og på ski, og i noen områder brukes det helikopter...
Skyggen av helikopteret gjør susen! Synes det på en god måte illustrerer hvor vanskelig det er for jerven å skjule seg...
Utstyr
  • Canon PowerShot S2IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_302326} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
anders s.

det ser ut til at du har en spennende jobb:-)
en kan trygt si at dette er et artig og annerledes jervesporbilde:-)
mvh anders
Wenche J.

Hei Jan Inge
Fint naturbilde med jervesporene i snøen og med en forklarende tekst. Skyggen av helikopteret er prikken over i en:):):)
Mvh Wenche
Jan Inge K.

Takk for tilbakemeldinger, Anders og Wenche. Bare for å ha nevnt det: hullene i framkant av den store steinen er inngangen(e) til et hi med to hvalper...
Fredrik S.

Ja, her er det ikkje lett å gøyme seg for jerven.
Spora i snøen røper den jo også. Enig i at skyggen av helikopteret hever bildet. Fin dokumentasjon på registeringa dette.

Lisensjakta på jerv med dagens bestand har eg lite til overs for, men registrering av bestanden er sjølvsagt viktig, sjølv om jerven sjølv nok ville forblitt uregistrert, med ei tilsynelatande økning i praksis med hiuttak av jerv.

Flotte dyr er det i alle fall, som eg sjølv har vært heldig nok til å oppleve på nært hald.

Mvh Fredrik S
Thorbjørn R.

Fint dokumentasjonsbilde. Du får slå opp et kamuflasjetelt i nærheten og legge deg på lur. Ikke ofte man ser gode bilder av jerv.

Mvh Thorbjørn
Jan Inge K.

Dessverre, Thorbjørn. Bildet er tatt for to år siden, og jeg vet at både tispa og hvalpene ikke er blant oss lenger...:-(
Bergliot E.

Flott bilde og fin historie. Synd at disse jervene ikke er mere. Får håpe du treffer på noen andre sånn at du får tatt bilde av dem. Fint med skyggen av helikoptret her.

Bergliot:)
Ketil K.

Lit av en spennende jobbeskrivelse! Og helikopterskyggen, nesten umerkelig i bakgrunnen, gjør absolutt susen sammen med jervehipåvisningen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu