''eventyrlig''
Bildet inngår i albumet natur fra helgeland -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-02-18 23:56:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-02-20 21:27:35
    Versjon #3
Utstyr
  • nikon D70s
  • normal
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303562} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Eirik H.
Eventyrleg stemning, men ikkje like god presentasjon. Her har du masse gråtoner, men lite kontrast. Dermed blir biletet litt kjedeleg. Du bør vurdere å auke kontrasten, særleg i forgrunnen. Der har du interessante mønster i vatnet som skapar djubde og fangar blikket.
anne g.
takk eirik for fin kommentar! ja det kan være at kontrasten burde økes enda mer. vil ikke gjøre det for hardt heller! skal se på saken i mrgen! mvh anne
Sverre A.
Stemningfullt og fint bilde hvor svart/hvitt egner seg veldig godt for å få frem vare nyanser. Komposisjonen er fin med den mørke råken som slynger seg innover i bildet og gir dybde i tillegg til tåka som gir dybde i landskapet bakeover. Enig i kommentaren fra Eirik. Jeg får inntrykk av at horisontlinjen (vannspeilet) gjør at bildet tipper litt ned mot venstre, noe som skaper litt ubalanse i forhold til tyngden som representeres av den mørke tregruppen til høyre. Tror du kan få mer spenn i tonerekken, økt kontrast og flere nyanser i skodda hvis du eksperimenterer med kurveverktøyet. Hvis du løfter midttonene litt blir høylyset fra åskammen kanskje ikke så dominerende. Jeg tror det er ganske små justeringer som skal til. Spent på om du kommer med en ny versjon i morgen, for jeg tror det bor mer i bildet
anne g.
tusen takk sverre! måtte bare prøve selv om e skulle kommet meg i seng nå. synes det ble bedre med eiriks forslag og en litt annen etterbehandling! enig? natta fra anne
Eirik H.
Versjon 2 er mykje betre. Motivet kler det sarte uttrykket.
Ivan H.
Hei,

Usikker på hva du har gjort teknisk i versjon 2, men himmel/skyer ble veldig flatt. Synes du skal beholde lyset som du har i v1, men forgrunn og nederste del av fjellet ble bedre i v2 :)

Fint bilde med godt potensiale :)

Hilsen
Ivan Holmedal
Avsluttet .
Jeg synes dette ble flott, jeg synes versjon#1 er best, fin stemning.

Eirik
Avsluttet .
Ja dette er eventyrlig Anne.

Nydelig lagdeling av tåka. Et flott helhetsinntrykk.

Meget bra arbeid.

Hallo fra Eivind.
Rolf S.
Utrolig fin stemning, velkomponert og godt s/hv-arbeide. Versjon 2 er helt klart min favoritt.
Kristin S.
Pent og stemningsfullt. Liker også v.2 best.

Mvh Kristin
anne g.
tusen takk for mange fine,- og ikke så ensartede kommentarer! Ivan liker øvre del i v1 og nedre i v2. kan forstå det, mer lys i v1. Har tydeligvis klart noe bra i v2, men Ivan har fått meg på tanken å prøve en v3. Bare å jobbe videre her! mvh anne
Sverre A.
Fint jobbet. Synes du har fått til en del med v2, men Ivan har kanskje et poeng med at himmelen ble litt flat. Ser gjerne en v3!

Sverre
Thomas M.
Tåka er motiv jeg selv liker...faller lett for slike bilder.
bra gjennomført Anne!

Thomas Mørch
ingeborg w.
Lagdelingen her er veldig fin. Jeg ville gått for himmelen i v1, men med burn tool på de mørkeste områdene i forgrunnen og dodge tool på de lysere i forgrunnen.
Arvid M.
Veldig bra tåkebilde dette. Fint med det islagde vatnet som er mest fri for tåke. Lika tåka som smyg seg igjennom åsane.
Fungera bra i s/h.
Helsing Arvid
Per Einar G.
God kveld Anne!

Det meste er sagt.....jeg går for versjon2

Mvh

Per E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu