Øresund
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma 70-300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger191
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303615} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kjell F.

Normalt er det best å ha mer luft foran en gjenstand i bevegelse enn bak. Slik som båten er nå er den iferd med å forlate bildet - det er normalt ikke helt bra- med mindre du ønsker å fortelle en slik historie. Det perfekte hadde vært at båten gikk andre veien der den var.
Mvh Kjell
Trond-Ole H.

Hei Jane!

Flott bilde. Liker godt at du har plasert båten til venstre jeg,
med tanke på synsvinkel. Jeg er enig med at det kansje burde
vert større avstand mellom forgrunn og båten.
Men uansett synes jeg det er et flott bilde du har tatt her,
liker godt panoramafunksjonen :-)

Mvh Trond-Ole
Jane B.

Kjell, ja altså, båten er jo på vei ut av bildet. Jeg synes det ser helt greit ut selv da men. Har aldri tenkt noe på at det er feil. Jaja, da lærte jeg jo noe nytt i dag også. Takk for din kommentar. :)

Tuse takk til deg også, Trond-Ole. :)

Mvh
Jane
Kjell F.

Hei igjen Jane.
Feil og feil. Det jeg antydet var mer etter læreboka.
Se følgende link: http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=1863
Her er fin plassering - etter læreboka. Men kunsten utviklet seg vel ikke hvis alt skulle være slik de store mestre fortalte. Mener du at bildet skal være slik så er dette din versjon som du ønsker å ''selge''. Læreboka forteller noe om det gyldne snitt, balanse og bevegelse og det er ikke bestandig at det passer med det bildet jeg eller du ønsker å ta/vise. Stå på gå for DINE bilder og skul til læreboka når du finner det behøvelig!
Mvh Kjell
Jane B.

Hei igjen Kjell. Må bare legge til at hadde det bare vært havet og båten, så hadde jeg ikke plassert båten helt til venstre i bildet. Her ville jeg ha med denne øya også, og siden jeg ikke rakk å knipse da båten lå til høyre for øya, måtte det bare bli sånn det ble. *hehe*

Mvh
Jane
ketil o.

Hei!
Liker panoramautsnittet her. God skarphet i bildet med fin dybde. Naturlige farger. Båten på tur ut av bildet,vel synes det betyr mindre da du har med så mange andre elementer. Liker helheten.
Mvh:
ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu