hideaway
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-02-20 11:13:35
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger645
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303721} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Stig Børre E.
Spennende. Linjelekkert forfall.
Damen er fint plassert og tilfører historie - ikke en lystig historie.
Er hun manipulert inn i bildet - dyktig gjort i tilfelle.

StigB
Tove H.
Flott fortalt om forfall! Kan lure på hvorfor hun er der inne...Liker komposisjon, linjer og lys. Gjetter at det ikke er manipulert. Veldig bra!
Hilsen Tove
Per Olav V. T.
Farger, komposisjon og lys gjør bildet interessant. Etter en stund sitter jeg med følelsen av at ansiktet ikke er helt naturlig, kanskje litt påvirket av forrige kommantar... lyssettingen som spiller meg et puss her kanskje? Uansett et severdig bilde! Tittelen er etter min mening ikke nødvendig.
Per Olav
Eva Marie P.
Stilig bilde. Likte virkelig at det var et ansikt der inne. Flott med det gamle treverket sine linjer og naturlige forfall. Det gir noe ekstra med døra som henger og dei øynene innefra. Dette var virkelig et spesielt bilde Fred. Du e flink.
-epl
Avsluttet .
Nydelig gammel dør og vegg som kan stå alene også,flott motiv.
Men med dama der inne får du det siste lille som hever bildet ekstra.
Fint komponert,godt teknisk.
Hilsen Tone!
Fred S.
Takk til Stig Børre, Tove, Per Olav, Eva og Tone.
for å svare på et par ting: Jenta er satt inn , ja, at det gikk så bra skyldes flaks og ikke dyktighet, jeg knoter normalt fordelig mye med denslag, men her gikk det på første forsøk.
Jeg er i prinsippet enig i at tittelen er unødvendig, Per Olav, men jeg har et forholde til titler, og kommer nok ikke til å kvitte meg med denslags. Her er den vel heller ikke ''ledende'', alle ser at jenta skjuler seg...
Men det er riktig av deg å sette fingeren på det, akkurat som det er greit nok at noen spør hvorfor en bruker engelske titler. Vi har alle vår måte å gjøre ting på..

vh fred
Roar K.
Til meg sier bildet tittei fra en gammaldass som har sett bedre dager. Men dette kan jo være hva som helst på f.eks. en gammel gård. Har noen slike uten mennesker da jeg har tatt noen serier på gamle gårder før de forsvinner. Selv ville jeg ha forsøkt å rette opp perspektivet slik at bordskjøtene hadde gått paralelt med høyre og venstre rammekant - bortsett fra døra da selvfølgelig. Men det er jo en smaksak.

Roar
Fred S.
Takk Roar K. (også kjent som roaring viking...?)
Gammel løe, ikke utedo, og linjer som ikke blir helt parallele må jeg bare overse; bildet ( av selve løa) er tatt med ''gå tur i øsende regnvær''-kameraet mitt, en liten fuji.
Legger forresten ut en svart/hvitt-versjon...

vh fred
Fredrik E.
Fuji eller ikke fuji, her har du komponert et meget godt bilde.
Jeg har lagd opp til flere historier allerede.:)
Fint levert.
Fredrik
Avsluttet .
Ansiktet satt inn eller ikke, heldig eller ikke - spiller ingen rolle for meg! Dette var bra! Digger blikket til jenta! Kan fort komme i ''The Grugde'' stemning her... :) Kjøper både s/h versjon og farger...

Erik
leif b.
Et spennende bilde og komposisjon. Fantastiske fargebrytninger i treverket.
Ansiktet er det som lager dette spennende.....
lb
Bodil Kristine F.

Enig med Leif.
Ansiktet gjør dette spennende og er det lille ekstra som bidrar til forvirring eller ettertenksomhet. Eller stopper litt opp. Strukturen i treverket er fint gjengitt.

mvh Bo
Trond-Ole H.
hei!
Stilig bilde. Personlig liker jeg V2 best.
Jeg synes det blir kaldere o mer ekte,
ansiktet går mer i ett med omgivelsene
og skjules bedre....

MVH Trond-Ole
Erik J.
Vanligvis går jeg for s/h, men er er fargeversjonen den klare vinner med sin naturlige fargebegrensning.
Odd Tore S.
Her har vel ikke bare døra gått av hengslene, men fotografen også: Plassere dame i møkkakjeller'n?
Men nå er det jo langt fra sikkert at dette er en møkkakjeller, og etter å ha tittet litt i fasiten forstår jeg at hun har latt seg manipulere inn dit.
Ingen tvil om at jeg velger fargeversjonen her, måsa og lav skal ha grønnskjær. Treverket er herlig. Jeg kunne likevel tenkt meg å kutte i topp til kanten av det øverste grønne. Ikke ofte at jeg foreslår kutt forresten.
Om dama skal være med eller ikke vet jeg ikke helt. Personlig ville jeg foretrukket en ekte fjøsnisse. Et sort tomrom ville antageligvis blitt for tomt.
Odd Tore
anders s.
kreativt og flott bilde
likte best s/hv versjonen selv om det ikke var så store forskjellene.
flott utsnitt også
mvh anders
Fred S.
Mange godord, og takk til alle dere. Artig at dere synes at ansikt, og ikke minst blikket til jenta, fungerer bra. Innsatt, som sagt, jeg lånte henne fra ''Grandmas house''-serien min, der hun også hadde blikk og ansiktsuttrykk som fungerte godt:bilde nr. 180085

Du ville heller ha hatt en fjøsnisse, Odd Tore, men det har vi jo mer enn nok av herinne fra før, meg og deg inkludert.
Artig at fargeversjonen faller i smak, tydelig at nordmenn har stor sans for gammelt og medtatt treverk.

vh fred
Bergliot E.
Tøft bilde dær du virkelig har fått fram stemning med å sette inn et ansikt bak den gamle lemmen. Flott komposisjon og skarphet. v1 likte jeg best.

Bergliot:)
Anne Ø.
Veldig artig godt motiv. Liker så bra strukturen og fargevalørene som kommer frem i v1. Sv-hv. fungerer også svært bra.
Ansiktet, blikket, mega!!!
Fred S.
Takk også til Bergliot og Anne.

vh fred
Øyvind A.
Fint, men jeg synes ansiktet blir litt for tydelig. Bildet hadde kanskje vært mer effektfullt om en bare så vidt kunne skimte blikket. Ellers synes jeg fargeversjonen gir mest.
Ø.
Fred S.
Takk til deg også, Øyvind. Er med på innvendingen din til en viss grad, men helt enig er jeg ikke. En demping av ansiktet vil vel eventuelt fungere best i fargeversjonen, slik jeg ser det.

vh fred
Espen A. I.
Absolutt spennende og pirrende. Synes det meste stemmer her.

mvh Espen
Sveinung J.
Dette er som tatt ut av en spennende krimserie. Et bilde som forteller, og som får fantasien til å ta av. Enig med Espen: Det meste stemmer.
s.j.
Fred S.
Takk til espen og sveinung. Hyggelig at det pirrer litt...

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Fred. Jeg synes at dette ser litt for manipulert ut ved første øyekast. -Det virker litt som jenta er klipt inn, og det mest på grunn av lyset tror jeg. Nå leste jeg akkurat over, så da fikk jeg det bekreftet. Jeg tror bildet hadde vært mer spennende uten jenta, eller at hun faktsik hadde stått der og fått riktige skygger og lys i ansiktet. Veggen er veldig fin, og med gode mønster i både treverk og farge. -Det er en søt babyblå tone i treverket, og den gir en fin kontrast.....

vh ingebjørg
Jani F.
Hei Fred! Fengslende rett og slett! Likte utrulig godt versjon#1 med dei ulike fargetonene. S/h versjonen gav meg ikkje like mykje følelsesmessig... Syns val av utsnitt og komp fungerer godt. Det direkte blikket er prikken over ièn for meg!;)
Mvh Jani
Håvard F.
Et meget godt bilde, hvor sort hvit versjonen falt direkte i smak.
Mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu