Tåkenatt
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger222
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303836} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Julie E.

Hei her også!
Det er et spesielt særtrekk ved mange av dine bilder, ja for meg og mine øyne iallefall. De er alt fra litt til svært sakrale. Håper du ikke blir støtt av en slik melding. Det kan være en slik påstand sier en god slump om meg også. Du vet dette med at den som leter, den finner. :-)
Men iallefall, her har jeg igjen funnet et sakralt bilde. Tåkenatt i en by. Kanskje en by med litt størrelse på også. Hva vet jeg.
I skyggene, i mørket sitter de som ikke har tak over hodet, ikke noe ly. Men lyset i bildet kan romme alt av livets fasetter.
Du har et utrolig rikt bildespråk som gir meg veldig mye. Synes også du er modig i dine valg. Du sprenger grenser og våger.
mvh Julie
Julie E.

Det rent komposisjonelle får jeg kanskje ikke 100 % til å stemme i dette bildet, men bildet har stemning og varhet nok til at jeg havner på at komposisjonen er, ikke blant det beste du har gjort, men den er god nok til å være bærer av stemningen frem til meg som betrakter. Og da er det vel bra NOK, er det ikke? :-)
mvh Julie
Tove H.

Vakkert og melankolsk - litt mystisk. Et følelsesbilde. Liker stemningen du får fram her! Synes kompen fungerer.
Tove
Tom E.

Tusen takk for flotte og utdypende tilbakemeldinger Julie og Tove!
Blir veldig glad for å få høre hva dere leser inn i bildet - det er både nyttig og lærerikt. Særlig når jeg eksperimenterer og jakter på stemninger :-)
Julie: Enig med deg komposisjonsmessig, skulle gjerne fått til en litt annen vinkel men her ble det alle eller ingen i forhold til trærne.

Tom
Inger Anne Maritsdotter V.

Har veldig sans for sånne bilder,
spennende, annerledes og stemningsfullt.
Flott utført!

Mvh Inger Anne
Tom E.

Tusen takk for det Inger Anne :-)

Tom
Erik Slørdal S.

Fototeknisk er ikke bildet så veldig bra, men jeg digger uttrykket. Får meg til å savne kalde høstkvelder med varm kaffe eller te på kafé.

Et bilde som gir assosiasjoner på denne måten må være bra.
Tom E.

Hei og takk for kommentar Erik! Her var jeg på jakt etter stemning, så veldig glad for tilbakemeldingen din. Her var det håndholdt kamera i mørke og tåke, med høy ISO og lang lukkertid :-)

Mvh TomE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu