FLUKT
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger345
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_304210} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Knut Børge S.

Hei Robin!

Et flott fluktfoto av kongeørna der den letter fra furutoppen. Bra komponert og fin bruk av skarphetsplan.

mvh KBS
Stig B.

Fin bruk av lukkertid, hadde vært spennende å sett ett knepp til :-)

Ørnebilder er alltid interessante, selv om det til tider er mange av dem, utrolig nok når man tenker på nødvendig innsats for å få dem.

Mvh Stig
ketil o.

Hei!
Fin komp. Fint å se ørna i flukt,her får en også inntrykk av det enorme vingespennet der den tar av i snødrevet. Fint miljø. God skarphet.
Mvh:
ketil
Håkon S.

Hei
Flott naturfoto dette.
Nydelige farger, stilig med snøen i lufta.
Ørnen er sylskarp der det trengs, vakkert.

Terje S.

Artig at dere lykkes Robin. Sikkert en stor opplevelse. Ser sjøl frem til neste helg når vi skal oppover. Ser at dere har hatt vanskelige lysforhold, men syntes du har fanget en fin situasjon. Teknisk har nok bilde noen forbedringspotensialer . Ville prøvd en curves justering. Virker også som det er ett lite magneta stikk når jeg ser bilde på denne skjermen på jobb, men det fikser du lett med litt selektiv fargejustering. Ser frem til flere bilder fra turen.

Terje
Odd Sverre F.

Rått dette og sikkert spesielt utfordrende å ta bildet rett foran kamera slik som du har greid her - imponerende . Det gjør seg med de skrånende vingende i bildeflata .

Hilsen Odd S. Fostervoll .
Kjartan T.

Morsomt å se hva du har fått til. Jeg likte dette best av de tre bildene du har lagt ut så langt fra turen til Flatanger. Snø i lufta, bevegelse i vingene og et skarpt hode. Er du fornøyd med Namdalsbesøket?
Robin J.

Takk for kommentarer.
Til Kjartan: En meget flott opplevelse å få besøke Ole Martin og hans rike. 3 dager med ørn i forskjellig setting og vær. Håper å få oppleve dette også ved en senere anledning. Mvh RJ
Stian H.

Takk for hyggelig besøk!

Til tross for at værgudene serverte variert innhold av namdalsvinter, synes jeg du har kommet bra ut av det! Flotte bilder du har lagt ut, men dette tiltalte meg nok mest!

Kraftfult bilde med svært spennende bevegelser i vingene. Kombinasjonen av det skarpe og det uskarpe liker jeg godt, og det har du lyktes godt med her. Snøen gir bildet enda et ekstra element. Synes dette ble riktig flott. Spent på om du kommer med flere på lang lukker;-)

Forøvrig vil jeg berømme deg for å ha mot til å eksprimentere slik når du kun har noen få dager til rådighet. De fleste ville nok ha peisa opp isoen, åpnet blenderen, og gjort alt for å få så rask lukker som mulig. Artig når du velger motsatt strategi... til inspirasjon.

Stian
Carsten A.

Hei Robin og takk for hyggelig samvær i Flatanger!

Meget bra dette, dessuten med en nokså spesiell fargegjengivelse som jeg kjenner igjen fra endel av mine egen opptak. Fint avpasset lukkertid!

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu