Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger273
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_304304} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Reidar V.

Ganske klassisk og fin positur på denne svanen, har alltid likt den ''ydmyke'' formen på svanehalsen, det blir alltid en egen stemning i et slikt bilde. Fin og dus bakrunn og forgrunn med rolige fargetoner. Liker også at den spiser, ser ganske levende ut når vanndråpene spruter rundt nebbet.

Mvh
ReidarV
Pål E.

Hei,

Enkelt og pent knoppsvaneportrett. En mulighet er å trekke komposisjonen mot høyre, altså mindre rom bak svanen og mer foran, slik at halsbuen kommer ca. i sentrum

mvh,
PE
Ann Kristin S.

Veldig flott svanebilde. Som regel er det mye blått i svanebilder, men dette var litt spesielt med alle grønntonene. Dette likte jeg kjempegodt! Skarpt og fint, og fint med det grønne fuglen har i nebbet. Enig med Pål om beskjæringen.
Lørdagshilsen fra Ann Kristin
Inge S.

Hei.
Et meget flott motiv med en flott bakgrunn der svanen
kommer meget godt frem.
En varm anbefaling følger :-)

Mvh Inge
Magnus G.

Hei Ingeborg
Dette var vakkert!
Fint fanget med svanen i en klassisk positur og vannet som renner ned fra nebbet til svanen.
Jeg likte godt grønnskinnet i vannet som gjør bildet litt spesiellt.
Ha en fortsatt god helg.

Mvh
Magnus Grande
Espen R.

Hei Ingeborg. Klassisk bilde, med pent lys på svanen, og varme flotte farger i bakgrunnen. Fin DOF, og speilingen er et ekstra pluss til bildet.
vh
Espen
Per Ove H.

Flott bilde. Legger som andre merke til den stilige posituren. Mange fine element å feste seg ved; det lett stiliserte speilbildet forårsaket av bølgene i vannet og det grønnet vannet som danner fin forbindelse mellom nebb og speilbilde.

Mvh
POH
ingeborg w.

Tusen takk for hyggelige kommentarer og anbefaling. Det varmer. Bildet er tatt en meget tidlig morgenstund ved Engervannet ved Sandvika. Frokosten inntas og jeg fanget det i rett øyeblikk.
Odd Tore S.

Forventningen var klassisk svanebilde med svane som er forelsket i sitt eget speilbilde, men så var det frokostbilde i stedet.
Maten ser ikke spesielt god eller appetittelig ut, men Skipper'n går jo på omtrent det samme og gjør det sterkt.
Skutt i rette øyeblikk, skulle gjerne hatt med litt mer speiling, evt. mot å ofre litt i toppen, om nødvendig.
Odd Tore
Monica J.

Hei Ingeborg.
Dette var rett og slett vakkert! Nydelig komp, flotte farger og dråpene/grønsken er selve prikken over ièn her. Man kan fort bli lei alle svanebildene her inne, men dette likte jeg! Noe veldig rolig og behagelig over dette syns jeg.
Veldig bra!

Mvh Monica
ingeborg w.

Tusen takk for flere kommentarer. Odd Tore, jeg har mer under, men der er det strå og det er en grunn til at jeg kuttet det vekk. Det ble så urolig.
Kjell Sigurd S.

Lengter etter sommeren når jeg ser dette :-) Her råder stillhet og en mykt fint lys. Typisk positur der den beiter i sivkanten. Synes utsnittet fungere men ser at mer luft også kunne vært en løsning. Flotte detaljer i fjærdrakten. Well done!

Kjell S
Nils Christian S.

Knoppsvane i vakkert lys og fin positur - grønnskjæret i vannet sammen med det grønne gresset i nebbet gjør bildet meget severdig! Fin speiling er det også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu