''...........hva tenker du på?''
''Hva er det du søker, hva tenker du på?''

Denne strofen slo meg da jeg jobbet med bilde. Denne pappa'n satt knuskende stille og småen i vogna pludret og hadde det alle tiders. Jeg synes posituren på mannen understreker at han sitter i dype tanker, eller er det bare en sliten skiftarbeider/bleieskiftarbeider.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger351
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305311} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Andre V.

Flott bilde Viggo! Man kan virkelig sitte å undre seg over hva han tenker på... Hærlige SH toner og dramatisk og knall himmel. Me like:)

Mvh Andre
Ole-Kristian T.

Dette var en perle av et bilde synes jeg! Likte bl.a. kontrasten mellom de to kraftige, staute trærne og den noe mer usikre situasjonen mellom mannen og barnet, skjønt den ser kanskje ikke spesielt usikker ut da..men uansett, form-messig er det også en fin kontrast der. På himmelen er det masse flotte gråtoner og strukturer/ linjer i skyene. Delikat innramming, her er det ikke noe å sette fingeren på synes jeg. Anbefales!
Andreas S.

Heisann

Terningkast seks fra meg dette. Teknisk meget godt. Synes du har fanget en god situasjon her!

Mvh. Andreas D.
Alan Thomas Duncan W.

Viggo...

- Spennende
- Gode s/h toner

keep up the great work
best regards;
Alan
Inger-Lise S.

Et flott bilde med god komposisjon. Meget bra teknisk. Lekre gråtoner mot siluettene:)

Inger-Lise
Tom E.

Svært stemningsfullt dette. På mange måter ganske høyretungt med de to massive trestammene, men syns det fungerer. Kvistene fra treet i bakgrunnen gir likevel en luftighet. Fint med vogna og personen i siluhett. Fin himmel, særlig i øvre del.

Mvh TomE
Tove H.

Det er som om trærne hvisker til hverandre. Om livets gang, kanskje... Og faren sitter i tanker, kanskje om det samme. Barnet lever i nuet og pludrer i vei. Herlig stemning. Liker komposisjonen, gråtonene og stemningen.
:)Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu