Vår........
Blomster er vanskelig syns jeg. Mange vinkler man kan se de på :-)
Meget usikker.
Utstyr
  • Canon 40 D
  • Sigma 105 mm makro 2.8
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/15s
  • Filmtypeiso 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger193
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305388} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Liv F. D.

Hei Inge.
Ja her i dette bildet ditt var det mye vår. Fine farger og detaljer i orkideen.
mvh
Liv '')
Ole-Kristian T.

Enig med deg, blomster er ikke så lett som man kanskje skulle tro. Men jeg synes dette ble bra, sterke fine farger og bra fokus. Jeg ville flippet det horisontalt, slik at bevegelsen går i leseretningen :)
Monika Frisvold V.

Knoppen kiler meg på nesen.....
Nydelig skarp orkideblomst...fin blå bakgrunn...
en god komp...med fine farger..
Go helg....
mvh monika
Bergliot E.

Hei,
Du har helt rett, blomster er ikke så lett å fotografere. Man kan se flott motiver når man vandre i hager, skog og mark, men nå man så skal gå litt nært og få til et makro så blir det noe annet. Syns du har fått det godt til her. Fine farger og fin skarphet.

Bergliot:)
Odd E. k.

Hei og god dag Inge!

Et flott motiv av blomsten med knoppene. Fint lys og flotte farger. Synest det mangler skarphet i motivet, da det blir noe vanskelig å fokusere på noe bestemt. Noe langre avstand fra motivet har sikkert gitt en bedre fokus og skarphet på motivet, da du i ettertid har kunnet bestemme utsnittet. Uansett et flott stemningsbilde som setter meg i vårstemning.

Ha en fin fotohelg Inge!

Mvh

Odd E.
Wenche J.

Hei Inge
Et meget lekkert blomsterbilde av en av våre vakreste blomster. Helt enig med deg, blomster er veldig vanskeli å fotografere. Jeg prøver hver dag, men legger de sjeldent ut, da jeg rett og slett ikke får det til. Men du har lykket til fulle. Flott med det nydelige lyset som fremhever strukturen og de vakre fargene på blomsten. Skulle jeg pirke på noe måtte det være at jeg ville ha stilken i lyset helt ned i hjørnet:):):) En meget elegant presentasjon.
Mvh Wenche
Inge S.

Hei.
Takk for fine tilbakemeldinger :-)

Mvh Inge
Ann Kristin S.

Nydelig orkide´. Skarpt, fine farger og super bakgrunn. Fint med knoppene som slynger seg mot en.
Jeg har vært på Plantasjen i dag og sett på orkideer. Masse forskjellige med flotte farger. Kunne fotografert en hel dag der!
Mvh Ann Kristin
Brita Helen E.

Hei!
Et flott og fargerikt bilde du viser her der lyset er veldig behagelig og fint. God komp. og utsnitt. Har absolutt ikke peiling på macrobilder når det gjelder hvor skarpheten bør være,men jeg liker det jeg ser her:)

Mvh Brita...
Ingunn S.

Et fint bilde av denne vakre orkideen...liker utsnittet du har valgt her med knoppene som strekker seg mot lyset. Fine farger og godt valg av skarphet også. Det er jammen deilig at det går mot vår:)))

Hilsen Ingunn:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu