Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger528
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Anne V.
Utrolig fine kontraster i asfalten, og jeg har selv alltid vært svak for ledninger, det er fullt av dem her i Kragerø, og jeg tar bilder av den elektriske jungelen hele tida, men ingenting som det her. Hvor er det? Fargen er også nydelig.
Per Olav V. T.
Dekorativt og fint komponert bilde, men opplevelsen stoppet litt brått... for tydelig gjengitt? ;)
Per Olav
Rolf S.
Mye linjer i form av tråder, sprekker og bilspor, men jeg synes ikke de spiller helt på parti. Jeg registrerer nok at mange av de møtes et sted utenfor bildets nedre høyre hjørne, men bilsporene som henger igjen i det store rommet motvirker dette samspillet. Den spesielle fargetonen gir bildet en stemning, men jeg må innrømme at jeg ikke får helt tak på den heller. Og personens rolle i det hele er jeg også usikker på. Et ''Stig Børre - bilde'' som utfordrer, men jeg makter ikke å ta den utfordringen.
Men jeg kommer nok til å studere videre.
Rolf
Inger-Lise S.
Spennende vinkling. Fin struktur i asfalten.
Linjene går litt sine egne veger..:)

Inger-Lise
Stig Børre E.
Takk for gode og kritiske tilbakemeldinger. Bildet er fra Bangkok. Å fotografere en ensom mann på gata der er en prestasjon skal jeg si dere ;-)
Joachim R.
jeg liker både linjer, flater og teksturene her, men stusser litt over fargene på gaten. vakkert er det, men det føles litt unaturlig. kanskje litt overmettet? uansett et godt bilde.
Ola Alexander V.
Liker bildet, og fargen på fortauet. Men savner kanskje en større åpen flate rundt personen. Ville forsøkt å fjerne de to hvite trådene. Mulig det hadde blitt knall hvis personen befant seg i det åpne feltet til venstre.

Mvh Ola
Erik J.
Jeg syns dette komposisjonsmessig fungerer veldig bra, med perspektiv, inndeling i flater og fine linjer. Jeg er ikke helt fortolig med fargestikket i asfalten, hvis det er asfalt kunne den gjort seg like vel så godt i s/h. Men fargen ga meg en pussig assosiasjon om at mannen går på stylter i et badebasseng....
Frode F.
Helt rått, StigB, helt rått.

Så utrolig enkelt. Herlige linjer, gode detaljer. Less is more, du overbeviser gang på gang. Nydelig, dette :)

FF
Tove H.
Liker bruken av linjer og flater. Fikk også badebasseng-assosiasjon til fargen, noe som gjør bildet litt absurd. Mannen er fint plassert i flaten.
Hilsen Tove
Monika Frisvold V.
Nydelige linjer og farge...
Liker strukturen i gata...
rett å slett en fin komp.
mvh monika
Ketil K.
Vidunderlig beskrivelse av kraftkrisens irrganger, (og dermed forbruk-Co2 problematikk) og innfrakking!
Helge R.
liker linjene (ledningene) som deler opp bildet, det gir en egen spenning. Spennende plassering av fyren som er i full fart inn i bildet. Lekre farger
:)Gorm
Stig Børre E.
Takk for gode tilbakemeldinger og takk til Frode for anbefalingen :-)
Fargetonen er ''naturlig'' (til en viss grad). Bildet er skutt gjennom vinduet på hotellet - solfilmen hadde en blålig tone. Når jeg i etterkant har forsterket kontrastene har denne tonen blitt mere fremtredene... Kompen er jeg godt fornøyd med, den er slik jeg vil den skal være.

StigB
Øyvind A.
Nja, ække' overbevist. Det grafiske fungerer fint, men fargen er gyselig.
Ø.
Stig Børre E.
He-he, takk.
Syns den er gyselig cool jeg ;-)

StigB
Avsluttet .
Herlig bilde igjen,du har virkelig vært i slaget i det siste ser jeg.
Dett er også helt knall,med flotte linjer,fargen kan vel diskuteres,men her funker den helt toppers.Kompen er kjempebra.
Knallbra bilde.
Hilsen Tone!
Tor Olav O.
kreativt bilde og en god komposisjon. Tenker først at noe mangler inne i trekanten, men lurer på om tomheten ikke tilfører bildet mere. Ja, jeg vet det er lite tomhet, ihvertfall fysisk i Bangkok.. mvh Tor Olav
Pål E.
Hei,

Spennende bilde i flotte farger. Jeg oppfatter komposisjonen som uavklart (særlig i høyre billedkant), men stadig interessant. Personen i bildet er nok nødvendig, selv om han ikke har noen avklart funksjon (utover å opplyse om gate) nåja, hvit skjorte spiller for så vidt inn i fargekompen ... Hva med å kutte ovenfra slik at kun beinet og nederste flik av skjorta synes?

mvh
Pål
Liv F. D.
Hei Stig Børre.
Et kjempefint bilde som jeg likte godt. Fine linjer og struktur i bildet, og så likte jeg fargene godt.
mvh
Liv '')
Odd Tore S.
Dette ble ikke mindre interessant av å bli konvertert til gråtoner. Fargen er oppsiktsvekkende, men leder tanken i retning vann med overmettet farge.
Komposisjonen er bevisst litt utfordrende og litt på kanten. Grafisk OK.
Bildet fikk meg til å ta en tur til dine første dager her på dotten og utviklingen etter dette. Forholdsvis tradisjonell start med godt mettede farger, og deretter en tydelig tendens til mer og mer bevisst komposisjon med lyst og vilje til å tøye seg mot grenser. Kan jeg fornemme at komposisjonen er i ferd med å bli et mål mer enn et middel?
Odd Tore
Stig Børre E.
Takk for nye kommentarer :-)
Pål: Nja, tror det blir for ekstremt. Kunne kanskje fungert i større format, men på weben vil det være vanskelig å se hva det er som beveger seg der oppe i hjørnet :-)

Odd Tore: Det spørsmålet har jeg gått og grunnet over siden jeg leste kommentaren din rett etter lunsj.

Komposisjonen er vel et middel for å oppnå målet om å skape bilder som vekker interesse og undring hos betrakteren. Fordelen med å ha fokus på komposisjon er at man kan ta bilder av hva som helst, og alikevel skape noe interessant (forhåpentligvis...:-)

StigB
Odd Tore S.
Jeg tror det er en slags vekselvirkning her.
For min egen del pleier jeg å lage om bildet til gråtoner når jeg synes at det begynner å ta form, og så vurdere komposisjonen ut fra det jeg ser da.
Av og til ender bildet da i gråtoner, andre ganger ser jeg jeg ting som ikke stemmer og som fargene dekker over. Og noen ganger er det fargene som bærer bildet. Alt kan være OK avhengig av hva jeg vil at bildet skal uttrykke. Det er det avgjørende.
Men for meg er nok komposisjonen mest et middel. Derfor synes jeg det er spennende å følge med på andre bevisste strømninger som i retning av vekt på komposisjon, fargesprak, uskarphet.
Odd Tore
Wiggo T.
Fantastisk bra, du har mange geniale bilder!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu