Skygger i natten
OK, det var alt for dårlig lys til å ta bilder, men jeg prøvde nå likevel. Veldig usikker, men jeg synes faktisk dette funker? (Kanskje fordi jeg har mange gamle jaktbøker og assosierer til bilder fra dem...)
Tja...
Utstyr
  • Canon Eos 400D
  • Sigma 75-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305910} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Geir H.

Jada ening med deg. Ikke nokon skarpt og fint teknisk sett, men komposisjonen og elgenes plassering på rekke og rard...det funker dette. Selvfølgelig hadde det vært enda bedre dersom du hadde mer luft foran fremste elg enn bak den bakerste, men alikevel...

Geir..
Odd Sverre F.

Hei ! - Synes bildet funker selv med det lyset - helt skarpe bilder med topp lysforhold kan bli kjedelig i lengden men her har du jo brutt med konvensjonene . Skulle gjerne sett mer korn og en blåtone i snøen . Mulig det hadde gitt en mer nattlig stemning - etter egen smak vel og merke .

Hilsen Odd S.
Erik U.

Det flotte motivet overskygger det at bildet ikke er helt skarpt. Alltid en fin opplevelse å se elg, og her har du tre av dem som du i tillegg fikk tatt bilde av! Kanskje bildet blir bedre hvis du kutter litt på høyresiden. En ting til: Stort pluss for at du trykket på utløserknappen i det elgene gikk i takt!
Thomas M.

Ja dette syns jeg absolutt fungerer. Fine konturer av elgene, med en anelse av detaljer på beina. Tripp trapp tresko. 1-2-3. Fin komposisjon;)

Thomas Mørch
Thorbjørn R.

Dette hadde jeg ikke fått med meg - og jeg liker det jeg ser. Støyen i bildet og uskarpheten på bildet synes faktisk passer veldig fint her. Det bidrar till å forsterke stemnignen. Det eneste jeg stusser litt på er at det er mer luft bak enn foran elgene. Er dette meløyelg?

Mvh Thorbjørn
Jan Inge K.

Takk for kommentarer. Joda Thorbjørn, dette er Meløyelg, og når de befinner seg rett nedenfor huset til en elgjeger har de nok mere tid bak seg enn foran seg...;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu