• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-06 23:33:26
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger163
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_306422} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Marcus B.

Oj det här var riktigt coolt! Lite mystiskt att se denna bilden här nu eftersom jag själv satt och tänkte på nåt liknande som en idé för ett skivomslag till några kompisar. Mitten på din bild ville jag haft som kropp på en fjäril i min bild :-)

Hoppas du får mycket beröm för denna!
Mvh
/Marcus
Turid L.

Dette var skikkelig tøft bilde.
Morsomme vesener du har samlet
i dette bildet, men ville ikke ha møtt
noen av dem.

mvh Turid
Avsluttet .

enig i at dette var kult og majestetisk. skulle gjerne visst mer om utgangspunkt og fremgangsmetoder her.
Espen S.

Ja visuelt veldig spennende.Hva er det, hva har du gjort?
Ferdig bildet er ihvertfall dritkult.
Joachim R.

1. tro på det umulige. 2. vær tålmodig. 3. ha ALLTID med kamera. neida jeg tuller. dette er resultatet av noen timers leking i PS. rett og slett et forsøk på å redde et kjedelig bilde med litt effektmakeri. etter å ha stilt litt nivåer på et bilde av isformasjoner på en sølepytt, skulle jeg til å legge vekk bildet, men fikk lyst til å leke litt. jeg dro det gamle speilvend-trikset og justerte litt hue and saturation, la på litt lighting effects og pirket litt med burn og dodge for å gi litt form til figuren i midten. deretter ble det en god del småkloning på sidene for å fjerne litt symmetri. til slutt la jeg til et layer med et utklippet portrett av datteren til en kompis, som jeg freetransfomet og justerte fill og opacity til det blandet godt med bakgrunnen og dodget og brant litt i kantene for smelte det hele mer sammen. mine PS-kunnskaper er begrensede men man lærer så lenge man leker. takk for hyggelige kommentarer.
Alexander R.

Tres Cool! likte v1 best :)
Julie E.

Hadde lyst til å legge igjen en kommentar på ett av bildene dine. Egentlig er det litt tilfeldig hvilket jeg valgte. Synes flere av dem er veldig spennende og annerledes. Synes du har en fin sikkerhet i bildespråket ditt som er interessant å følge.
JEg ser på bildene dine og føler at jeg møter en verden som jeg ikke kjenner. Det setter jeg stor pris på å få oppleve. Særegne stemmer her inne på foto.no er det ikke så mange av. JEg følger med bildene dine. :-) Ha en god helg!
mvh Julie
Live F.

Jeg ville gjerne kommentere bildet for å vise at jeg har sett det.
Men så er jeg ikke proff nok til å komme med noen særlig proffe kommentarer på et bilde som ligger på så høyt nivå! :p

Jeg kan ikke si om jeg likte v1 eller 2 best, for begge var så forskjellige.
Selvom de var like.
Skulle jeg hengt et av dem opp som veggteppe ville jeg nok valgt v1 best, men jeg har også veldig sans for ''is-bilder'', som v2 liknet litt på...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu