Budapest by night
Et nattbilde av Budapest tatt fra Buda siden av Donau.
Jeg føler at jeg har fått med meg mye av Budapest i dette bildet. Donau, slott og en bro er med.Synes at komp og utsnitt er bra. Jeg er godt fornøyd med resultatet med tanke på at bildet er tatt uten stativ.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5G IF ED
  • Brennvidde29mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_302231} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Rune W.

Hei Lars
Enda et flott bilde fra en av dine reiser. Likte godt komposisjonen,og fargene i dette bilde. Ganske skarpt også til å være håndholdt.
MVH
RUNE
Espen G.

hei Lars

Dette var et bra bilde, likte det veldig godt.
Jeg likte også at man kan se litt tåke eller dis under gatelysene.
Følte det var litt eventyraktig og jeg får veldig lyst til å dra dit selv når jeg ser dette bildet
mvh Espen G
Turid L.

Liker denne nattstemnigen du viser
her fra Budapest.
Fint bilde.

mvh Turid
Cato T.

Hei Lars!
Først og fremst, takk for kommentar på mitt bilde!

Dette bildet likte jeg, kjenner igjen byen fra da jeg var der for noen år siden! Bra gjort å ta et slikt bilde uten stativ! Har selv lagt ut et nattbilde fra min tur til Budapest for noen år siden, sjekk det ut!

Mvh,

Cato
bård s.

Hei
Bra jobba Lars ! Dette bilde liker jeg veldig godt. Skarpt, klart bilde, her fikk du til et skikkelig blinkskudd. Morsomt å se slottet fra denne vinkelen også, og spess. etter mørkets frembrudd.
Hilsen
Bård
Heidi Anita R.

Et kjempefint bilde! Liker at tyngden i bildet ligger til venstre og bildet er skarpt og veldigklart. et utrolig fint nattbilde. Er imponert over at du har tatt det med håndholdt kamera!
Lars E.

Hei folkens !

Jeg vil gjerne takke dere alle sammen for gode og konstruktive kommentarer til dette bildet. Jeg synes det er morro å eksperimentere med teknikker hvor jeg kan ta skarpe og gode nattbilder med håndholdt kamera. Jeg er faktisk selv veldig godt fornøyd med dette bildet.

M.v.h.
Lars
Avsluttet .

Hei Lars.
Vel, jeg forelsket meg helt i denne byen. Dette bildet viser hvor flott det er der nede. Syns du har gjort en kjempe jobb med dette bildet. Vakkert og stemningsfullt. Stå på Lars. Osl i løpet av våren/sommeren?

Mvh Haakon
Anne-Lise S.

Dette er kjent og kjært for meg! Har vært i Budapest et uttall av ganger, og har også stått omtrent der du står her og knipset i vei, både på dagtid og kveldstid og i nattetimer. Synes utsnittet ditt er godt. Skarpheten er også god! Håper du synes du fikk mye utav ferien!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu