SANGSVANER
Synspunkter?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_306837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Espen V.
Hei!

Likte det godt jeg! Du har fått hodene ganske skarpe. Blir noe å feste blikket på. Fin fart i bildet, og svanene kommer bra fram på den mørke bakgrunnen.

Er litt usikker på den halve fuglen oppe til venstre. Mulig bildet hadde vært bedre uten den, og hele flokken hadde mer luft foran seg? Vanskelig å si...

Hvor lang lukkertid har du brukt?

Mvh
Espen
Kjell Sigurd S.
Synes absolutt dette har noe for seg Robin. Flotte bevegelser og for meg er det ok at de er på vei ut av bildet. Vinterlig stemning. Ville fjernet krabaten til venstre.

Kjell S
Ole-Kristian T.
Herlig flukt over disse, synes resultatet ble stilig! Svanen opp til venstre er nevnt..Herlig bevegelse i bildet :)
Øyvind A.
Fine bevegelser, pent å se på. Jeg ville slett ikke fjernet den halve til venstre. Slik jeg ser det, bidrar den positivt til komposisjonen. Både fordi den er kuttet, og fordi den har en annen flygehøyde enn de andre.

Jeg er mer tvilende til midten av bildet. Der synes jeg det skjer litt for mye på en gang.

Ø.
Tom E.
Hei!
Spennende og anderledes.Kunne tenkt meg at hele den siste fuglen var med+rette opp bilde.
Tom
Robin J.
Takk for kommentarer. Den til venstre er med helt bevist og blir ikke fjernet. At bildet er sjevt er nok ikke korrekt men kan oppleves slik når en ser på det hvite. Mvh RJ
Rolf S.
Er enig i at fuglen til venstre må være der akkurat slik den er. Det er den, primært, som skaper spenningen i bildet.
Men jeg skulle ønske at det ikke var så mange fugler i midten. De skaper litt rot synes jeg.
Rolf
Robin J.
Til Espen Viker: 1/30 sek. Mvh RJ
Aleksander M.
Hei Robin!
Flotte bevegelser du har fanget her. Skulle ønske den tredje og midterste sangsvanen ikke var der, fordi den lager litt rot. Men ellers er det meget flott. Ville kanskje også ønske at det svarte gikk litt lenger ned i bildet så det kom som bakgrunn for hele svanen til høyre, men det kan du jo ikke ordne. Du legger ut en del panoreringer og dette synes jeg absolutt er en av de mest vellykkede!

Mvh Aleksander
Carsten A.
Mye bra her, fin gruppeflukt.

For min del er det opplagt at en beskjæring som utelukker fugelen til venstre er en vinning, slik KSS her pekt på. Jeg er også enig med ØA i at midten av gruppen kanskje ikke er blitt helt optimal (litt uryddig). Jeg oppfatter det også slik at en viss løfting av mellomtoner vil være en fordel, noen hoder og nebb blir litt for utydelige mot bakgrunnen.

Jeg tok bildet inn i PS, det var, som jeg trodde, mulig å løfte mellomtoner med god virkning. Det fører til en viss svekking av fargemetningen, slik at dette bør kombineres med en viss justering av metningen. Ut fra dette syns jeg at bildet faktisk har litt større potensiale enn det som går frem av denne presentasjonen!

MVH CA
Robin J.
Takk Carsten for kommentar. Send meg gjerne en mail med ditt forslag. Mvh RJ
Carsten A.
RJ: Og det er nå gjort!

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu