Kvinand i strekk
Etter å ha vært i kamp om hunnenes gunst og revir har de aller fleste fugler for vane å strekke på seg, som for å sjekke at alt er i orden og for å vise seg frem. Da gjelder det å ikke ha fullt buffer...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger523
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307545} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Terje S.
Toppers positur og som vanlig teknisk elegant. Eneste jeg ikke likte med bilde var den mørke flekken til høyre som med fordel kunne vært clonet over.

Ser frem til turen neste måned.


Terje
Stine J.
For et herlig utsyn på denne karen da. :) Veldig bra positur og teknisk bra som vanlig fra deg.

mvh Stine
Lars E.
Hei !

Et av de aller beste fotografier innen denne kategori jeg har sett. Et utrolig flott og artig uttrykk på anda. Vil også gi et stort pluss for det lave opptakspunktet som bidrar til å gjøre bildet enda mer spennende.

M.v.h.
Lars
Håvard S.
Ojojoj her slår du virkelig på stortromma Kjell Sigurd!
For en van(n)vittig tøff og annerledes positur...
Ser jo ut som har blitt vekket på en litt ubehagelig måte. hehe.
Er vannet litt skjevt?
Ellers skarpt og flotte farger.

Mvh. HåvardS
Pål E.
Igjen uhyre nært av en sky og vanskelig fugl, med flott og artstypisk positur på kjøpet. Perspektivet er i tillegg uhyre spennende, da både det lave kamerastandpunktet og vinkelen på fuglen gir en medopplevelse for den som betrakter bildet. Jeg har lyst til å kalle det en generøs måte å ta bilder på, dette her, noe jeg for min del setter jeg stor pris på å bivåne.

Fordi vi ser fuglen forfra er dybdeskarpheten litt trang. Hvis jeg leter etter fokustreff, finner jeg ikke 100% uttelling noe sted, men ok overalt (mulig den sitter på nebb/panne?). Venstre øye (sett fra skjermen) er ikke like pent som det høyre. Flik av siv i venstre billedkant kan klones, og det samme gjelder den mørke flekken ute til høyre. Endelig vil jeg foreslå å tilte bildet svakt mot venstre for mer slående linjeføring.

P
ketil o.
Hei!
Bortsett fra at lyset blir noe hardt på deler av bryst/hals har jeg lite å utsette på dette bildet. Fin positur,god skarphet og en behagelig bakgrunn. Severdig og flott.
Mvh:
ketil
Jan Inge K.
Må bare bifalle kommentaren til Ketil Olsen. I tillegg må jeg bare nevne at jeg synes du har fanget et kostelig ansiktsuttrykk...:-)
Vibeke H.
Levende.
Geir Arne M.

Skarpt og flott , men jeg kunne ønske meg en litt lysere bakgrunn ved hodet slik at det sorte trer mer fram. Ellers er kvinanden fornøyelig nå på våren...

Stilig positur.

mvh geir
Kjell G.
Herlig uttrykk. Blikket på disse kameratene er ubetalelig!

Perfekt eksponering og stort pluss for lavt og godt kamera. Men bakgrunnen, spesielt på høyre og venstre side, er ikke bra. De lyse elementene der suger oppmerksomhet.

Men ellers er det meste bra!

mvh kjellg
Odd E. k.
Hei Kjell Sigurd!

Et meget flott og fasinerende bilde av kvinanda. Nydelig positur der den kommer langesettet vannflaten med utslåtte vinger. Liker godt de varme fargene i bildet og den gode skarpheten. Nydelig blikk på fuglen, behagelig bakgrunn og flotte ringer og perler på vannet.
Anbefales!

Ha en fin påskehelg!

Mvh

Odd E.
Linda N.
Synes utsnittet er veldig bra, og vannspruten bak gjør bildet mer livlig. Klare, sterke farger og nærmest perfekt eksponeringstid i forhold til vannet.
Odd Tore S.
Slik du har tatt dette, får jeg følelsen av at dette er en av fugleverdenens stand-up komikere:
Håpløs hodefasong, valker på halsen, øyne som selv Marty F. ville missunt han, småsnobbet påkledning.
Et bra fuglebilde igjen fra din hånd, og såpass annerledes at det ikke bare blir ett av den store hopen her.
Odd Tire
Thorbjørn R.
Som vanlig teknisk bra fra din hånd. I tillegg er både postiur og hodefassong meget severdig.

Mvh Thorbjørn
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Jeg er enig i anføringene vedrørende bakgrunnen. Kunne lagt mer jobb i den.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu