Geisha
En suksessfull geisha må demostrere skjønnhet, verdighet, kunstnerisk talent, sjarme og en suveren etikette.
De er sminket helt hvite i ansiktet, i nakken og i utringningen.
Liker bildet selv Men er uskikker på lys settingene på begge Geisha bildene. Har nettopp startet med å fotografere i studio. Tar gjerne i mot råd:)
Utstyr
  • canon 20D
  • 17-85mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger191
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Dan S.

Hei Monica:)
har ingenting å komme med når det gjelder pirk eller forbedring,syns du har løst oppgaven strålende..er selv veldig interessert i asiatisk kunst og kultur så dette bildet traff meg på flere vis. håper du kommer med flere enn de 2 du har lagt ut hittil..mvh Dan Sandmoen

ps. syns dette bildet er flere hakk bedre enn det første
Avsluttet .

foretrekker dette bilde fremfor det andre. Begge er gode, men dette har jeg ikke noe å utsette på. Godt blikk, fin komp og pent lys. Thumbs up and all that jazz.

Sindre :)
Avsluttet .

Dette ser bra ut. Personlig ville jeg ikke plasert modellen fult så langt til venstre i billedflaten.
Hilsen JFR
Pasi A.

Jeg har et forslag, jeg er ikke helt sikker på om bildet hadde blitt bedre eller ikke uten å se det, men en liten skarp lyskilde bak til venstre akkurat utanfor bilderamma kunne ha gitt en ørliten separasjon på venstresiden av figuren. Jeg hadde muligens brukt en gulaktig filter på denne. Lysstyrken hadde jeg hatt så lav som mulig, bare en tynn gul stripe hadde vært ideel, synes jeg. Da hadde man definert modellen bedre og man kunne ha mer rettferdiggjort plassering som nå er på bilderamma. Som den er nå synes jeg at den sklir litt ut på venstresiden, den er ikke helt bestemt, mens høyresiden av modellen er veldig klart bestemt.

Jeg hadde og prøvd å få med litt mer av skuldra for å få øyne høyere oppe på bilderamma, den virker litt tung i bunnen akkurat nå. Jeg hadde likt å ha sett en 3-4 cm mer av skuldra, dvs. hele skuldra, men ikke så langt ned at man begynner å tenke arm igjen...

Ellers så synes jeg at kontrasten mellom det hvite ansiktet og mørke bakgrunnen er veldig vellykket, det er her bildet ligger, resten er bare kulisser (håret, pynten, drakta, etc...) Jeg hadde ønsket litt mer åpne øyne av modellen, men det at hun ser nedover (til og med nedlatende) synes jeg er bra. Et mer definert uttrykk på modellen hadde vært bra, hvis hun skal se trist ut, få det til å bli ordentlig trist, hvis hun skal se blid ut, få det til å bli ordentlig blid.

Men jeg liker også bildet, men hadde likt å se noen variasjoner...

mvh, P
Hege I.

Vakkert! Konturen av det hvite ansiktet mot den mørke bakgrunnen krydret med detaljer i rødt og rosa. Har akkurat sett filmen ''Geisha'', og dette bildet
gir akkurat som filmen et sterkt inntrykk!
Ole-Kristian T.

Stilig motiv, flott presentert. Bra :)
Monica M.

Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene. Setter stor pris på det!
Det kommer flere Geisha bilder neste uke:)
Anbefaller dere som er interessert å se filmen, A memoirs of a Geisha. Den er veldig sterk og fin.

Til Pasio. Tusen takk for ett flott innspill!
Skulle ønske at jeg kunne fått mer av venstre side med, men desverre har jeg ikke mer å gå på:(
Mvh
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu