Naken i Wiegelandsparken
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-08-07 18:23:50
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus z 2020
  • -
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1631
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30840} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Ærlig talt, for mine øyne svar dette mer pubertalt sprøyt enn noe annet. Uten å være moralistisk synes jeg dette var noe på kanten av hva som bør presenteres på et presumptivt seriøst nettsted. Jeg ser poenget og humoren med blikkretningen fra skulpturen til modellen, men det er heller ikke noen spesiell ny ide eller vinkling. Fototeknisk ser jeg en skjev horisont, blasse kontraster, avkuttet høyrekant, urolig bakgrunn og en forstyrrende person bak modellen. Say no more.
Trine Ø.

hva vil du med dette?
Kim Halvor Hartvig G.

- dette må kunne kalles for lett humor - de to gamle damene Vigeland har fremstilt i sin skulptur, ser nok ikke på en naken mann der de skuer fremover - de er nok ferdig med det - etter mange barnefødsler og etter å ha nådd opp i alderdommens år - på den tiden fikk jo ofte kvinner opptil tolv barn -
Ørjan O.

Meningen var å få noen av dere til å trekke på smilebåndet.Det har på ingen måte hvert i min interesse å trakke noen på tærene,men for de som føler seg støtt:-Sorry.Det er vel ingen hemmelig het at vi har forkjellig humor og jeg ser ikke noe galt i å legge dette bilde ut i dette forumet.Livet er en lek og det er lov å være seg selv,ikkesandt Robbie? Spøk til side,takk for kritikken.Jeg er enig i mye av det du skrev.
Det å få tatt et slikt bilde midt på dagen i W.parken er ingen enkel afære så derfor er det endel biledtekniske feil.Jeg hadde bare en sjanse og det var vel mye folk der.
Jeg har gode minner med dette bilde og jeg smiler godt hver gang jeg ser på det.
Takk.
Morten M.

Synes ideen var fin.
Ikke vanskelig å le av dette.
Tror bildet kunne blitt enda bedre om blotter'n
hadde stått nærmere skulpturene og kamerastandpunktet var høyere opp - for å få opp intensiteten. Ellers bør kontrasten opp.
Det bør være enkelt å få til.
Oliver S.

Drit bra.......

ja det er crap, men er det kust for det....

Utrolig tåplig og helt på bærtur dårlig, men ennå en morrsom ting.

Det mest morsomme er at det ligger her, og det skiller seg ikke så mye ut fra hva som ellers blir lagt ut..
Benedicte S.

Jøss, for et kunstnerisk bilde du har tatt. Hvem er modellen?

Jeg tror personlig at disse damene hadde fått et slikt uttrykk på den tiden hvis en mann hadde gjort noe slikt. Så der er jeg uenig i kritikeren ovenfor.

Fortsett du med ideene dine, kanskje du kan fler av den sorten?
Avsluttet .

Bildet ville utvilsomt ha vunnet på å kutte vekk en god del på venstre side samt noe nedentil (misforstå meg nå endelig ikke) for å rendyrke poenget.
Avsluttet .

Morsom Idè. Siden modellen ser rett inn i kameraet, er det forståelig at betraktere kan føle seg utsatt for blotting.

Synes også at posituren ble litt enkel og oppstilt. Forsøk å løpe på tvers fra høyre nede der hvor han påkledde mannen står. Da hadde det blitt fart i sakene :-)
Ørjan O.

Måtte gjøre en ,dvs. flere forandringer.Tror dere forstår.Takk til Robbie som har gitt meg litt hjelp.
Rikard H.

Next time, have him looking at the statues, not into the camera. This way its seems a bit more perverse, like hes flashing at the photographer, and hence everyone else. If he was looking at the statues it would seem more like there was some interaction between him and the statue, and it wouldnt seem like hes a pervert (at least to a lesser extent).
Stein Michael H.

RM: ''Ærlig talt, for mine øyne svar dette mer pubertalt sprøyt enn noe annet.'' <-jeg kjenner jeg blir irritert når jeg leser sånt tull.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu