Påskevær.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308469} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars W.

Deilig..... Alt for hard bruk av higlight/shadow, rene glorier rundt trærne! Fint komponert.
mvh
LarsW
peter b.

Hei Bjørn,
Et herlig vinterbilde. Det er en ro over bildet. Synes kontrastene gjør bildet mer interessant. Men kontrast og skygge kan sikkert diskuteres.
Det aller fineste ved bildet synes jeg imidretid var utnsnitt/komposisjonen. Her har liksom alt sin plass på bildet..

God påske.

Hilsen
Peter
Anne-Lise S.

Hei Bjørn!

Skikkelig udelikat påskevær med regn og gråvær. Likevel: Slik er det noen steder! Her i Kristiansand skinner sola fra vårblå himmel, men nytes den? Nei, her sitter jeg og kikker gjennom bilder fra Island, har endelig tid, og ser det deilige været kun utenfor stuevinduene. Vel, skal ut og nyte det senere i dag... Bildet igjen: Godt komponert der dybden er god, og med fine detaljer. Du har kanskje vært for ivrig med spakene i shadows/highlight ift. gloriene rundt trærne der inne ja. Enig med ovennevnte taler om det, men det kan du sikkert fikse ved å redigere på nytt.

God påske!

Anne-Lise
Reidar N.

Det er eit meget flott motiv du har fanga her Bjørn. Spesiellt det som befinn seg i senter av bildet er delikat. Skulle eg kome med eit forslag til korleis dette bildet kunne bli enda bedre i mine auger, så måtte det vere å få vekk oppmerksomheten på greinene oppe. Dei stjel litt for mykje av blikket. Det går faktisk an å beskjere vekk nesten alt i overkant og croppe siste restane, men det er jo ikkje sikkert du er enig med mitt dramatiske inngrep :-)
Det er dette med smaken då.

God påske !

Reidar
Ole-Kristian T.

Flott furuskog med et vakkert vann som tilsammen gir et severdig bilde, fint også med furukvvistene i overkant. Det tekniske er nevnt, og ellers sier jeg bare god påske!
Arnold H.

Hei Bjørn

Eg synes òg dette er eit godt komponert bilde. Og så vi som trudde våren var komen. Er det ikkje snøkaven eg skimtar i himmelsjå? Er det frå Moldemarka?

mvh
Arnold
Bjorn F.

Hei på dere alle og takk for inspill og komentarer. Som du Lars og Anne-Lise påpeker så har jeg dratt vel hard i spakene. Takk for forslag Reidar, men jeg har allerede prøv det ut, men kom frem til att jeg ville ha med greinene som en innraming i bildet. Det er nok snekave du skimter Arnold ,og bildet er tatt ved Meekvatnet i Molde.
Hilsen Bjørn.
Liv F. D.

Hei Bjørn.
Severdig og fint vinter/påskebilde. Likte komp og utsnitt godt.
Ha en strålende påske! =)
mvh
Liv '')
Arvid M.

Hei!
Flott og stemningsfullt påskebilde dette.
Godt komponert bilde. Fine og klare fargar har du greidd å få fram i det ruskeværet som det ser ut til å vera.
Helsing Arvid
Tone A.

Hei Bjørn
Me på Jæren har hatt sol sidan sist fredag, og på lørdagen var det verkeleg vår i lufta med bris og varme. Frå Palmesundag har me hatt ein iskald nordavind som har gitt vinterkjensle, men med lange periodar med sol.
Dette vert jo stor kontrast til vêret på Jæren, pga at her er det vintaren som rår med sludd i lufta og det er ein gråtona himmel med litt skodde bakerst.
Likevel er det flott komponert kor furugreina øverst er med å ramma inn bildet, og som også gir ein kontrast til den gråtona himmlen som er så monoton.
Fin forgrunn med snødekka steinar mot vatnet som er prega av regnet som fell. Det er visst ein liten bit av litt is igjen i høgresida.
Vatnet som slyngar seg bakover i ei s-form og med furutrea som rammar inn sidene, gir fin dybde. Eit frodigt landskap prega av furutre både i forgrunn og i bakgrunnen kor fjellet har mjuke former dekka av alle trea.
Haloane er nevnt, elles har du fått fram melankolien i påskebildet, som eg trur ville ha gjort seg enda betre i gråtonar.
I morgon kjem regnet her, og eg vonar på betre påskevêr på dine trakter.
Eit flott stemningsbilde som også får fram fjellet når idyllen ikkje rår.
Fortsatt god påske!
Helsing Tone



Bjorn F.

Takk til Liv , Arvid og Tone for fine komentarer.
Hilsen Bjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu