Grimme ellinger
Kornene skyldes at det er et utsnitt av et 400ASA filmbasert bilde. Men jeg synes det gir en spennende effekt. Er spent på hva andre mener om dette!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-20 19:17:13
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-03-20 19:18:48
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon F75
  • 55-200mm VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger177
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308881} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjersti E. T.

hei
synes motivet er fint! moro å få alle fem i så bra positurer inn på et et bilde. fargene er spennede, linjene og bevegelsene i vannet er fine. men jeg vet ikke helt om jeg synes korningen passer inn her, synes kanskje korningen er akkurat litt for subtil, at du kunne fått mer effekt ut av å gi på litt mer korning i ps, når man først ikke kan komme unna korningen. jeg synes kanskje også du kunne gitt litt mer rom øverst i bildet, blir litt tett på svane hodene. det er nå min mening ;P

kjersti
Ole-Kristian T.

Vakker kontrast i fargene her, med de duse, fine fargene på (endene?) mot den vakre fgrønnfargen på vannet. Nydelig med alle linjene i vannet. Korningen synes jeg er ok, men det kan godt hende det hadde blitt bedre med enda mer, som Kjersti foreslår. Tett utsnitt som fungerer, men kan også fungere med litt mer luft. Synes bildet er stemningsfullt og fint :)
Kjersti E. T.

hei.


nå ble jeg veldig usikker her. ening i å kutte bort svane mor og svane far,
og ble litt bedre å gi mer luft på toppen men for å pirke ble det litt for mye hehe og når det kommer til korningen ble jeg usikker. vanskelig med farge og korning. det ser ut til åt det er på grensen for hva fargene tåler før de forvrenger seg, har jeg rett?

etter å ha sett den nye versonen tar jeg tibake det jeg sa og holder meg til vs 1, med ørlitte mer luft i toppen. den har klarest farger, likte vs to og men, korningen på vs 2 gjorde at fargene ble litt grumsete kanskje? hva synes du selv?

kjersti
Knut R.

Takk for kommentarene! Da er vi vel tilbake til start, nesten. Litt mere luft øverst, så er det vel det optimale vi kan få ut av det, kanskje?
Kjersti E. T.

ja omtrent hehe;P

en ting jeg likte med vs2 var at det ble litt mer kontrast og at hjørnene ble litt mørkere!


god påske!
Knut R.

Ha ha! Du er i ferd med å avsløre mine svakheter, men de kan kanskje vendes til det positive. Jeg har brukt et DX-objektiv på et fullformat filmkamera. Det gir vinjettering, og det er årsaken til de mørke hjørnene.
Avsluttet .

er jeg aleine om å synes at vannet er altfor kornete, og bilde generelt er uskarpt?


Ser at du har brukt scanner. Det kan vel være grunnen?
Knut R.

Jeg tror ikke bildet er uskarpt, men det er flere grunner til kornene. Dels er det brukt en følsom film, dels er jeg egentlig ikke fornøyd med fremkallingen og innscanningen som ble gjort på en fotolab jeg ikke lenger vil bruke. Så er et det også laget et utsnitt som ytterligere bidrar til å forstørre kornene.

Jeg kommer til å fortsette med å eksperimenter med filmbasert SLR, men vurderer å kjøpe egen scanner. Tror vel negativet i seg blir bra, men at kvaliteten på innscanning kan variere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu