Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger419
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309136} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Geir F.
Fantastisk.
Fordi:
Spennende positur.
Symmetrien gir en dirrende ro.
Lekker avgrensning i topp.

Man blir sittende og fundere på dette bildet. Hva rører denne mannen? Hvor skal han?
Aner noen fargetoner i bildet. Kunne med fordel vært helt rent sort hvitt.
Forhindrer uansett ikke en klar anbefaling.

-fløde-
Stig Børre E.
Takk Geir - hyggelig :-)

Var og er usikker på kombinasjonen av den skrå vannlinjen og midtstillingen, blir ikke helt klok på dette selv. Bortsett fra det er jeg godt fornøyd. Spesielt med lyset og posituren på mannen.

StigB
Helge R.
Pennende positur, bra beskåret, jeg liker den vare fargen på stranden, resten i sh er bra laget, et bilde til ettertanke,
ønsker deg en fortsatt god påske
:)Gorm
Avsluttet .
Jeg liker også veldig godt dette bildet. Det er noe ensomt over det. Fikk først inntrykk av at han har mistet noen, men så oppdaget jeg at han har med seg to paraplyer, så da er han ikke alene .. og det er jo bra.

Bernt
Avsluttet .
Å portrettere mennesker bakfra er noe jeg selv synes er veldig vanskelig. Her har du allikevel lyktes ganske godt synes jeg. Men, jeg grubler litt over hvorvidt bildet kanskje ville blitt enda bedre dersom du ungikk de skrå linjene i bakgrunnen og istedet rendyrket en nøytral horisontal bakgrunn, uten nødvendigvis å midtstille mannen. Nå opplever jeg at linjene og diagonalen i bakgrunnen konkurrere litt med mannen om å være midtpunkt for oppmerksomheten.
Chr. G.
Bildet er ålreit, liker det meste hva angår komp, toner og det teknisk framstilling. Posituren er også verdig et studie.

Men, jeg får en litt ubehagelig følelse når jeg ser bilder av personer tatt bakfra uten at de er klar over det (nå kan det vel hende at dette ikke er tilfellet her, men det vet ikke jeg så jeg antar det ''værste'' - og det burde jeg kanskje ikke når dette kommer fra noe jeg oppfatter som en seriøs hånd...). Får noen assosiasjoner til det å bli skutt i ryggen, som jo som kjent er en forholdsvis uetisk måte å henvende seg til personer på :-)
Tove H.
Stilig hvordan bildet skifter karakter når en oppdager at han har to paraplyer. Liker komp, positur, toner... fint bilde.
Hilsen Tove
Stig Børre E.
Takker for nye positive tilbakemeldinger.
Chr. : Han ble skutt intetanende i ryggen, jeg viste han bildet etterpå og han syns det var helt greit. Hadde vel egentlig ikke hatt så store betenkeligheter med å bruke dette uansett, så lenge han ikke er veldig gjenkjennelig for andre enn seg selv, og blir fremstilt på en ikke nedsettende måte.

Tommy: Ja, det er noe med den diagonalen.

StigB

Ronny A.
Hei Stig Børre.
Et spesielt bilde som jeg likte godt. Her går det fint med midtstilling:-) Ville gjort himmelen over mannen hvit som resten, under. Tror inntrykket ville blitt noe ''roligere''
Ha ei fin påske videre.
mvh Ronny
Mads B.
Et bilde med en spesiell stemning. Hva tenker han på, denne mannen.. Flott positur, godt fanget!
Mvh Mads B.
Chr. G.
Kjøper den. For mitt vedkommende er det uansett ett eller annet ugreit (som jeg også kjenner et snev av her) med ''nakkeskudd'', selv om personen blir ugjenkjennelig, og selv om bildet ikke publiseres. Men, men - bildet ditt funker det...
Bodil Kristine F.

Kanskje litt pompøst å si det, men det er som om du har fanget litt av ''sjela'' til denne mannen. Positur og stemning ....
Synes forgrunnen er fin. Linjene oppe er jeg mer usikker på.

Mvh Bo
Jon-Petter T.
Flott formidling av en typisk mann av sin generasjon. Det er masse asosiasjoner som kommer av mannens positur og antrekk!
Hvordan han holder paraplyen bak på ryggen og tenksomt har senket haken.
Den kvadratiske og midstillte komposisjonen fungerer utmerket.
Kan helt sikkert gjøre seg i shv også, men er flott som det er.
Liker de lyse tonene og utviskede bakgrunnen, som legger all fokus på mannen der han går for seg selv.

MVH
J-P
Ole-Kristian T.
Herlig bilde, stilig med high key effekt rundt mannen, som har en spennende positur. Fint med den grå kanten øverst som korresponderer med frakken på mannen. Liker dette :)
Tor Olav O.
Ja, jeg liker også dette. Veldig enkelt og godt. Synes du får frem veldig godt historien i bildet. Fargene er delikate i det monotone. mvh Tor olav
Torbjørn V.
Dette burde absolutt vært i rent sorthvitt. Uansett et bra bilde!

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu