det vårlige ansikt
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tamron 90 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309232} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Tina S.

Stilig nærbilde dette! ''Mykt'' med fine farger -Ser liksom ut til at det er fra en annen verden...
Tina :)
Turid L.

For en herlig krabat der
den titter frem.
Et skarpt og fint bilde.

mvh Turid
Monika Frisvold V.

Helt helog komp...
Rett ingebjørg stil...
flott lys og farger..
Riktig god Påske..
mvh monika
Nanna E.

Nydelig bilde. Fine farger og passe skarphet på mauren. Likte det.

mvh Nanna
Svein B.

Heisann Ingebjørg! Se der har mauren våknet allerede! Ikke vanskelig å se at dette er ett av dine bilder, og det er som vanlig spennende å åpne disse bildene. Jeg synes du har gjort ett godt valg når du har vridd komposisjonen og får en diagonal i bildet fra mosen og opp gjennom mauren. Enkelt, ryddig og velkomponert. Jeg ville vel dempet det nedre venstre hjørnet og refleksene der litt, men ellers er dette en fin vri på mauren- bokstavelig talt.

Mvh
Svein B
ingebjørg fyrileiv g.

Tusen takk for kommentarer.

Tina - det er en annen verden.. -Den man glemmer lett og går så alt for fort forbi..

Svein - Ja, jeg blir bestandig glad når mauren kommer fram. Fint du nevner diagonalen. Jeg var spent på om noen bemerket den. -Det samme gjelder det lyse området som egentlig ikke er så veldig lys hos meg.


-ingebjørg
Svein B.

Jeg mente ikke det lyse feltet i bakgrunnen Ingebjørg- men heelt nede i hjørnet, i mosen. Bare en liten demping og gjøre refleksene der ørlite mer anonyme. Men det er min smak, flott som det er også!

Mvh
Svein B
ingebjørg fyrileiv g.

Åja, ja. De tar kanskje lett litt oppmerksomhet. Jeg skal ta det med meg videre :)


-ingebjørg
Stine J.

Hei Ingebjørg,

Deilig og drømmende effekt som fremhever mauren på en fin måte. Rene alvestemningen med juleglitter. :) Veldig bra og annerledes insektsbilde.

mvh Stine
Eli B.

Heisan, den var stilig, flott makrobilde av mauren.

mvh Eli
Reidar N.

Flott bilde med god utnyttelse av stor blenderåpning for å diffusere bakgrunnen. Dyktig utført.

Reidar
Roger K.

Hei hei, Ingebjørg og fortsatt god påske!
Et lite vårtegn dette fra deg selv om ikke det her er store antydninger til det. Fikk en skikkelig dose med snø i går så her har vi skiføre noen dager til.
God utnyttelse av blender der du skaper en fin diffus bakgrunn. He stemmer det godt med kun hode og en liten tanke av mosen i fokus. Litt ør etter vinterdvalen denne kare. Fin diagonal som gjør seg godt i dette tilfellet. Litt lys i bunn som tar litt av oppmerksomheten, men ikke mye demping som skal til.

Mvh Roger
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, og takk for flere tilbakemeldinger.

Roger - Ja, jeg hørte det snødde i Lofoten. Her hjemme er det ikke så veldig mye å skryte av, men jeg klager ikke. Jeg synes at det er godt når mauren kommer jeg.. Jeg skal ta meg av dempingen i bunnen, men orker ikke legge ut nye versjon.


-ingebjørg
Inger Anne Maritsdotter V.

Det er på denne typen bilder du er best på, etter min mening.
Spennende med den korte bruken av dybdeskarphet, ser det er et insekt (av et el. annet, en maur?:-) det kunne forsåvidt vært et hvilket som helst insekt for noe artsfotografi er dette ikke. Eg ser på dette som et stemningsbilde der du har fanget det fine lyset og der bruk av dof skaper et abstrakt preg.

Fortsett med disse bildene dine, er dessverre ikke så imponert over landskapsbildene dine, de er ofte av teknisk dårlig kvalitet og er heller temmelig ordinære, derfor lar eg også være å kommentere de.

Flott bilde dette!!

Mvh Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.

Tusen takk for en ærlig kommentar, Inger Anne. Når det er sagt, synes jeg at det er veldig bra at du sier din meing om bildene mine. Men om du hadde skrevet det under de bildene det gjelder (samt hvorfor), hadde det hjulpet meg bedre. Dette blir litt for generellt synes jeg. Jeg skulle da mene at jeg har noen landskap/fjellbilder som skiller seg noe ut..!?

Ha en fin dag.
-Ingebjørg


Kjell Sigurd S.

Fin todeling og flotte farger. Igjen liker jeg refleksene du har med. Artig og nesten litt forhåpningsfullt uttrykk på krabaten, som forøvrig kunne vært bittelitt skarpere. Liker godt tomrommet til høyre. Ser at det sprekker litt i overgangene på høyresiden uten at det er en viktig anføring. Likte dette.

Forøvrig er det like viktig å kommentere ting man ikke liker som å kommentere det motsatte, mener nå jeg. Det er slik man utvikler seg, både som fotograf og kritiker :-)

Stå på der oppe i nord.

Kjell S
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!
Et veldig Ingebjørgskt bilde det her. Liten skarphet, ryddig fin komposisjon med fin linjeføring, veldig kort dypdeskarphet og en del blå toner!
Liker disse gjentagende diagonale formene innover i bildet, syns kanskje det lyse feltet i bakgrunnen var vel lyst.
Godt at det er vår for oss alle i hvert fall, og fint bilde ble det!

MvH, Jóhann
Inger Anne Maritsdotter V.

Ja eg burde kanskje ha sagt noe under landskapsbilden dine. Men ofte når eg åpner de så har eg ''ingenting'' å si, de gir meg ingenting...........og mangler ofte ''det lille ekstra''.....det blir liksom ikke nok at mange av de er fotografert fra vakre lofoten, de må i tillegg være visuelt og teknisk bra..............og de når ikke helt på topp hos meg dessverre...........

Det er godt mulig du synes eg har vært litt vel brutal i måten eg uttrykker dette til deg på, men dette har eg gjort nettopp fordi eg tror at du tåler det, og at du i lengden kommer til å vokse på det. Du er selv ærlig og likefrem i dine bildekommentarer, da går eg ut i fra at du også tåler mine ærlige tilbakemeldinger..............

Når dette er sagt så har eg rost nettopp dette bildet(+andre bilder du har i samme sjangeren).................ta nå DET med deg...........:-)

Lover å ta en titt på dine ulike landskapsbilder og si i fra om hva du ev. kunne gjort bedre!

Mvh Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for flere kommentarer!

Kjell - Joda, han skulle vært skarpere, men han er ikke så lett å holde styr på.. Jeg er enig ang. kommenteringen.

Inger Anne - Om du skirver akkurat dette under bildene det gjelder, ville det blitt lettere å forstå hva du mener. Jeg forstår nå også, men det som sagt kommer det bedre til sin rett under de enkelte bilder. Jeg synes absoulutt ikke at du er brutal, og du vet jo at jeg ikke ønsker noe annet enn ærlighet i kommentarene.


-ingebjørg
Steinulf L.

Her oser det vårstemning... Litt tomt i høyre del kanskje..
Inger Anne Maritsdotter V.

Har nå gitt deg noen kommentarer under noen få bilder. Får se om eg kommenterer flere ev. en annen dag.

Ville samtidig si at eg ser at du skaper din egen stil i både landskap og andre sjangere, og den stilen syns eg du skal beholde, det er viktig å stole på sin egen magefølelse og følge den.
Sånn at dette med bildekritikk blir også veldig subjektivt, og eg sitter her med en følelse av at eg har ikke lyst å ''tråkke på'' stilen din.
Eg kan virke tøff i mine uttalelser, men vil ikke såre folk, for alt i verden.

keep up the good work!

Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til Steinulf og

Inger Anne - Det er fint at du har tatt deg tid til å se nedover bilderekka mi, og sagt dine meninger om bildene. Du skal vite at det er liten sjangs for at jeg blir såret av kritikk, jeg trives så godt med å fotografere at opplevelsen sitter sterkt. Hva andre mener om bildene mine kommer som et interessant pluss. -Så lenge tilbakemeldingene er seriøse og inneholder noe som kan gi meg noe. -Som dine kommentarer nå. Så du må ikke være redd for å såre meg og holde tilbake det du mener! Det er mange ganger jeg legger ut bilder jeg er usikker på vet du, og da holder det ikke med bare skryt og kosekommentarer. Så takk igjen!


-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu