Havørn
Det er vel ingen vits i å legge ut ørnebilder som det her, det er jo andre som legger ut mye bedre bilder enn det her, så det ska mye til for å slå dem. Stå på
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309381} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jan V.

Øvelse gjør mester. Har selv tilbringt ''noen timer'' i telt i påsken for å få bedre bilder av ørn. Kom ikke i nærheten av dette... En gang har sikkert mestrene her på dot'en også vært der ''vi'' er. Inspirasjon, og noe å hige etter er det iallefall nok av her på dot'en.
Og for bildet sin del, så skulle jo buskene vært borte osv, men ellers er det jo greit nok teknisk. Hvilken brennvidde er brukt?

mvh
JanV
Avsluttet .

Hei

Man trenger ikke å komme nær innpå. Se f. eks. bilde nr. 366960 av Terje Hellesø og bilde nr. 370405 av Ivar Bjørdalsbakke.

Dette bildet fenger imidlertid liten interesse hos meg fordi det er for rett på, som om man ønsket å fylle bildet med ørna, men ikke kom nær nok. Det blir hverken fugl eller fisk. I en sånn situasjon er det kanskje bedre å utnytte at man er langt unna, om du forstår.

Stå på, ja!

Hjerteligst
Frode Langset
ketil o.

Hei!
Som ørnebilde holder dette knapt nok til artsbilde. (Men bedre en mitt beste ørnebilde for det:) ). Den forsvinner liksom helt i det store intet med mye greiner/kvister foran seg. Men det ser ut til at skarpheten sitter bra. Blir forøvrig vanskelig å sammenligne dette ørnebildet med bilder tatt fra ''skjul'',der er det mer kontrollerte forhold og ørna kommer nok rimelig nært. Så at det er kvalitetsforskjeller er ikke så rart. Men nå har vel ''skjul/åte'' fotografene lagt ned utallige timer/uker/mnd,er i bare forberedelser,samt skaffet seg kunnskaper over flere år. Så det ligger nok utrolig mye forarbeid foran alle de flotte rovfuglbildene som blir presentert her på dotten. Gjorde selv et forsøk nå før påske,men det skortet nok på både erfaring og kunnskap,dvs.hadde ørna nede på hareåtet,men ikke mens jeg satt i teltet:) Nå er det for sent for i år,men skal prøve på nytt til høsten,litt rikere på erfaring,he,he. Kanskje må jeg ta kontakt med noen her inne å få et stalltips eller to:)
Uansett får du ha lykke til videre i jakten på en nydelig rovfugl og fortsatt god helg.
Mvh:
ketil
Avsluttet .

Sorry,

Trodde det var en fasan. Beklager virkelig. Da ser du, Du klarte å ta et bilde av et så flott dyr, Det har ikke jeg. Ser jo ikke noe forskjell ;-)

Mvh

Wilko
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu