Portrett av en gammel buss.
Jeg synes vel at disse bilportrettene har fått vel mye oppmerksomhet (man kan jo få prestasjonsangst av mindre), men inntil nye bilder blir ferdig kan jeg jo like godt bruke den nye, trange kvota til å vise fram noen fler...
Bildet inngår i albumet Former Glory - Bilkirkgårder.
Mye poesi ute å går der....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger544
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30940} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Anders S.

Du har tydeligvis gitt liv i den gamle skraphaugen !!
Liker veldig godt fargene...
Avsluttet .

Dette bildet traff 100 prosent hos meg ! Jeg har ikke de store kvalifikasjonene til å gi noen teknisk analyse av bildet, men dekorasjonsmessig så gikk det rett hjem. Hvis du ikke har noe i mot det så bruker jeg det som skrivebordsbakgrunn i windows'en min !!

-marius
Marcelo V.

Jeg liker gamle busser enda mer enn gamle biler. I dette bildet føler jeg at sleve ''bildet'' av bussen over overmalet og dermed borte. Det ble for mye maleri etter min smak. Kunne tenke meg å se en versjon av hele bildet i sephia.
Hilsen
Marcelo
Hans- Georg S.

Bra presentert med farger denne også Tom, men føler at dette er mer en avbilding av en forfallen sak. De andre har mer spenst.... om du skjønner.
Avsluttet .

Veldig bra, men om du reiser til Malta så er disse bussene i full drift ennå. Og sjåførene henger opp madonnaer og slik, antakelig som kompensasjon for bremseettersyn. Bussjåførene synger også, og noen av dem røyker når de kjører ... de gule bussene på Malte er en opplevelse for seg ...
Olav
Lars-Anders M.

Enda ett flott bilde i denne serie. men kanske litt formye filter mm.
Tarjei Ekenes K.

fett...også enig med hans-georg...

! son tarjeiav !
leif b.

Du gjör en bra jobb,Tom.Dette minner meg faktisk om min förste barnebok.....?.leif
Elisabeth R.

Synes du har vært heldig med effektbruken på bussen. Vanlig vis synes jeg ikke så kraftig effektbruk i Ps fungerer så godt.
Men du burde gjøre noe med bakgrunnen. Den blir altfor naturalistisk i forhold.

Elisabeth
leif b.

Det er vel forholdet buss/ bakgrunn som her lager bildet...??????????leif
Tom B.

Det er som Leif sier - det var i allfall sånn jeg tenkte - at forskjellene mellom buss og bakgrunn skulle gjøre bildet mer interessant.
Jeg er enig med HGS - dette i større grad en objektiv avbildning. I leken med råmaterialet falt jeg litt for mønsteret og fargene i bussen; det ga meg litt av den samme følelsen som når du drar litt bark av et grantre. Dessuten har jeg nok fått litt overdose av bilder type ''old swede'', jeg har flere på lager, men syntes ikke det var morsom å legge ut så mange like etterhverandre.
Takk for kommentarer. Nå gjenstår det bare å finne en bruk for serien :)
TomB.
Magnus R.

Dette bildet ble litt i overkant manipulert i mine øyne. Manipuleringen blir hovedgreia, komposisjonen, bildets historie, etc. blir mindre viktig. Men du verden, du har fått meg til å tenke, presentasjonsform.
Bildet blir mye en avbildning som flere har vært inne på.
Eskil O.

Stilig serie, litt vel manipulert, dette, etter mitt syn, men absolutt severdig.

Eskil.
Roy S.

Hadde sansen for dette. Og som leif (og du selv)sier er det nettopp kontrasten mellom objekt og bakgrunn som lager dette bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu