Kråke på Mjøsa
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger313
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309525} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tor Olav O.
Likte dette godt. Isflaket skaper en fin dobbelform med både det blå og det hvite. Og Kråka sitter der veldig ensom, noe dimensjonene i bildet forsterker. Lurer på om bildet kanskje kunne vært en liten tone lysere. Men, som sagt, veldig bra synes jeg dette er. mvh Tor Olav
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Kjell S. Det er et småannerledes og en spennende variant av fuglebilde du kommer med her. Jeg liker de forskjellige blåtonene, og posituren til kråka. For meg virker eksponeringen fin, og jeg savner ikke noe lysere. Det eneste jeg sliter litt med er utsnittet. -Alt blir på en måte så midtstilt. -Kanskje et kutt i bunnen ville ha gjort seg!?

vh ingebjørg
Øyvind A.
Den ser veeeldeig ensom ut der den står på Mjøsisen. fine former/flater, men jeg sliter med utsnittet. Jeg er ikke sikker på hva som eventuelt burde vært gjort annerledes, men kråka blir for nær midten. Jeg ville gjerne sett en variant med kråka lenger ut mot en av kantene. Reindyrket midtstilling kunne også vært et alternativ, men da i kvadratisk format tror jeg.
Ø.
Kristin S.
Dette var flott, men enig med ØA ang.utsnitt.
Ellers fine former og farger.

Mvh Kristin
Turid L.
Dette var utrolig fint med det isflaket
og den effekten du har lagt til.
Gjorde seg med denne kråka
stående der alene.


mvh Turid
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Jeg skal nok teste ut forskjellige utsnitt her ja. Er selv ikke helt fornøyd men klarer ikke å bestemme meg for løsning. Øyvind; forslaget om kvadratisk utsnitt skal definitivt testes. Det var nettopp midtstillingen av fuglen jeg ønsket å finne en løsning for unngå.

Kjell S
Tove H.
Liker best venstre del av bildet - jeg hadde nok kuttet i bunn og på høyre side om det var mitt bilde. Men et vanskelig bilde å få et godt utsnitt av. Men artig med den lille fuglen som ''seiler'' på det store isflaket.
Hilsen Tove
Hans-Jørgen H.
Hallo Kjell Sigurd!

Flott observert og tenkt...
Altså en kråke seilende på Mjøsa...
ikke i en gummiholk, men på et isflak.
Greit nok med midtstillingen...regler skal ikke følges slavisk..
Delikate blåtoner du har fått frem.
Vakkert!
Hans-Jørgen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu