Utstyr
  • Leica M6
  • Summicron 50/2 DR
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak Tri-X TX 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310072} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Isar P.
Det ser ut som om leica er et kamera som gir fine toner i ansiktet spesielt. Hoerer at M8 skal vaere ganske bra, men til den prisen ville eg vel kjoept meg Canon 5D. Men tilbake til bilde, som eg sa var det fine toner, og eg synes det var et interessant valg av kortet aa holde opp. Synes kansje uttrykket i ansiktet var litt kjedelig, og eg forstaar kansje ikke hva du oensker og uttrykke her, men det er vel bare meg.
Knut-Inge J.
Ja, Leica er godsaker :-) Mange takk for tilbakemelding på bildet. Du spør kva eg ønskjer å uttrykka - tja.....Du veit korleis det er - det er ikkje alltid så lett å setja ord på bilder. Men - for meg står Jokeren for det litt uforutsigbare, som ikkje lar seg plassera i båser og rekker, den sjølvstendige, som stiller spørsmål - og som våger å seia sannheten....m.m.
S. N.
Toner, lys, utsnitt og blikk er aldeles nydelig. I likhet med IP blir jeg ikke helt klok på innholdsbiten. Det jeg tenkte var nesten motsatt av det du skriver, jeg heller mer mot en som tier, holder noe skjult, lukket, hemmelig, en med et ukjent indre liv, og som ved jokeren sier ''du vet ikke hva jeg tenker'' ;) Hilsen Silje
Knut-Inge J.
Mange takk, Silje! Dine tankar omkring Jokerens vesen ser eg i grunnen ikkje som ei motsetning til mine - heller supplerande. Mangetydig m.a.o.
Martin L.
Hei knut-inge!

Morro å være inne og titte litt igjen, tenkte nesten det var påtide å legge igjen noen ord også :) Savner virkelig analogverdenen når jeg kikker igjenom galleriet ditt for og si det mildt. (og, takk for lånet av rolleiflexen forresten, det var utrolig morro å fikle litt med den igjen :) )
Knut-Inge J.
Takk skal du ha, Martin - og velkommen til Lundheim! Går utfrå du sjekker mailen din :-)
Avsluttet .
Hmm, så avgjort anderledes fra deg.
Fokus sitter perfekt og gråtonene er flotte.
Den enkle Summicron 50/2 er god til portretter. Jeg hadde den i min Leicatid og husker den med glede. Et fremragende objektiv.
Hyggelige korn i bildet er det jo også da!!!
Jobber litt med å få det til med min Epson R-D1..

Mvh
arve
Knut-Inge J.
Mange takk, Arve. Litt uvant format å jobba i dette, men det gjev meirsmak - Rollei'en har iallefall fått litt konkurranse om dagen..... :-)
Har merka meg at du er i besittelse av ein R-D1. Ser lekker ut - bruker du ''gammal'' Leica-optikk på den ?
Avsluttet .
R-D1 tar det meste med M-fatning av de fleste aktuelle produsentene av slik optikk. Det er jo bare å velge sin favoritt. Det eneste som ikke går er Leica Folding Lenses. De får rett og slett ikke plass sammenfoldet.
Til mitt gatefotografi har jeg stor glede av å bruke Voigtländer Super Wide Heliar 15mm f4,5. Det har skrufatning, men går greit å bruke med adapter.
Da funker ikke avstandsinnstillingen. men på så stor vidvinkel er dof så god at øyemålet holder i massevis.
Jeg legger ut bilde av og til på Rangefinderforum.com. Der er det flere som har dette kameraet, og jeg ser det brukes med ulike kombinasjoner.

Mvh
arve
Avsluttet .
Jeg får jammen lyst til å jobbe med film når jeg ser bildene dine :)
Nydelige toner og fint lys.
Kanskje ikke ditt mest utrykksfulle bilde men det funker absolutt.

Andreas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu