Brølende Hjort
Etter å ha ventet på post noen timer så kom brølebukken ut av brattlia og ut i åpent område, den ''opptrådte'' ca. 1 time foran meg ute på myra før den fulgte etter en kolle kolle og kalv inn i brattlia igjen. Du verden for en flott naturopplevelse å ha brølebukken så nærme og så lenge uten den stakk av, faktisk så svarte den på kameraklikkene med et brøl.
Utstyr
  • Canon EOS 1D mark III
  • EF 300 MM. f 2,8 + 1,4X converter
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger998
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310349} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Trond S.
ah, slike bilder er alltid veldig morro å se. Må ha vært en fin opplevelse også.
Liker den orange fargen på bakken her, skikkelig villmarks prek over hele bildet. Hørt veldig mye bra om dette objektivet du bruker her, åssen fungerer det med x1.4 konverter?

mvh trond
Terje S.
Meget flott bilde fra brunstlia. Imponert over alle dine flotte hjortebilder Rolf.

Terje
Hilfred M.
Klassisk og godt bilde av en stor hjort.
Grei skarphet og gode farger.
De lyse stammene bak geviret forstyrrer litt.
Arild P.
Flott bilde av hjort dette.

Arild
Kjartan T.
Jeg kunne virkelig ønsket å ha delt denne opplevelsen med deg. Bildet gir en liten smak, og er selvfølgelig et meget bra hjortefoto. Enig i at bakgrunnen trekker litt ned, ellers er lyset bra og miljøet er typisk for hjorten. Flott med denne nærheten til dyret.
Kjell Ivar Ø.
Praktfult fra brunstlia og ikke hverdagskost. Anbefales.
Vh Kjell Ivar
Jan Inge K.
Meget bra bilde av en staskar, dette. Synd med de lyse trestammene i bakgrunnen, men de var nå engang der og jeg synes det er bra at du ikke har gjort noe forsøk på å fjerne dem...
Svein B.
Absolutt ett toppbilde igjen dette Rolf. Og for en naturopplevelse! Ser at dette er en travel kar, ikke mye fett på skrotten her. Bakgrunnen med bjørketrærne bringer litt liv og miljø inn i bildet, slik vestlandsnaturen er.

Mvh
Svein B
Odd E. k.
Hei Rolf!

Et meget flott bilde av hjorten som står og brøler. Flott skarphet og et fint lys, noe som fremmer detaljer hos det flotte dyret. Flott miljø som passer fint inn sammen med hjorten. Meget bra fanget og sikkert en stor opplevelse å kunne ha den så nært innpå seg.

Mvh

Odd E.
Monika Frisvold V.
Imponerende flott hjortebilde..
Så naturlig...rett å slett nydelig..
mvh monika
Geir H.
Hei Rolf! Tøfft å sjå ein 8 tagger i aksjon. Og det at han ikkje stikker av før etter 1 time, er jo veldig bra,då.. Flott bilde, skarpt og fint av denne karen. Blei litt misunnelig, ja. Men no er det slik at i den tida denne karen brøler (ca oktober..) har eg som oftest anna verktøy med meg i skogen..
Det som eg liker best ved dette bildet, er jo som nevnt - at det er karpt, at du har fokus på hjorten, og bakgrun utav fokus, og ikkje minst blikket - som forteller at du er regisrert - men at testetoronnivået er så høgt - at eg gir f...
Flott - enkelt og greit!

Geir..
Ivan H.
Hei,

Meget flott bilde.
Knall å få se dette på en fredag morgen i bergen med snø, sludd og regn :)

Hilsen
Ivan Holmedal
Avsluttet .
Hei Rolf,

Flott bilde. Jeg liker bakgrunnen som den er. Sikkert en flott opplevelse.

mvh
Tommy
Liv F. D.
Hei Rolf.
Et fantastisk flott bilde av hjorten i brunst. Teknisk godt hvor fokus har truffet veldig fint. Her var det et fint lys og nydelige farger.
Ha en flott helg!

mvh
Liv '')
Vegard L.
Kjempebilde dette Rolf. Litt hard oppskarping kan det se ut til, men du verden for et bilde.
Vegard
Rolf S.
Takk for kommentarene til dere alle.
Til T.S. dette objektivet fungerer veldig godt med 1,4 converter.
Til V.L. dette med oppskarping fungerer litt forskjellig i forhold til skjermene jeg ser på, på crt skjermen jeg behandler bilder på virker ikke bilde overskarpet men ser jeg på min lcd skjerm på jobb så virker det i overkantet skarpet. Hva som er rett kan jeg ikke si men jeg har ikke skarpet mye.
Nå er det bare du Vegard som syns bilde er hardt oppskarpet i disse kommentarene under bildet, er det flere der ute som syns bilde er for hardt skarpet? i tilfelle så får jeg vurdere en ny skjerm til bildebehandling.
Mvh Rolf
Jarle S.
Hei i natten
Synes jeg kjenner nakkehårene reise seg i nakken,dette er bare noe som må oppleves.Jeg var i samme situasjon sist høst,uten å få tatt et eneste bilde.Var forferdelig frustrert akkurat der og da,men opplevelsen blir aldri glemt.Her har du truffet både med skarphet og lysforhold.Et kjempefint hjorteportrett i en aktiv periode for slike staute karer.
Hilsen Jarle
Oddvar B.
Storslagent hjortebilde og flotte farger.
Mht oppskarping så ser jeg en liten halo under buken, ellers er det bare pent.
ketil o.
Hei!
Alt er vel sagt her,henger meg glatt på alt det positive. Velkomponert,godt fanget og mer en severdig.
Mvh:
ketil
Jostein G.
Flotte farger og fint bilde . Mistenker at du har kjørt opp skarpheten på bilde og at du kanskje har gått litt langt her. Mulig jeg ser feil. Igjen et flott bilde :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu