Bildet inngår i albumet children of omo valley -
Utstyr
  • Nikon D80
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger369
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310469} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Trygve K.
Takker for hyggelig respons på et av mine bilder; - og ønsker deg lykke til der i Etiopia. Synes dette er et godt bilde, som på en enkel måte formidler livets alvor; barn i mangel og nød...

:> T
Marius S.
Hei Anette!

Dette var et knallbilde! Den røde trøya gjør alt så mye mer spennende. Jeg har prøvd å få til slike bilder i et halvt år nå, men har slitt med å få barna til opptre naturlig. De blir jo SÅ gira når de ser et kamera og begynner å posere på de merkeligste måter :) Gleder meg til flere bilder som dette!

Jeg selv kom forresten hjem fra Afrika for to dager siden, etter å ha kjørt fra Sør-Afrika til Norge i en Toyota.

Lykke til i Etiopia!

Hilsen Marius
Amund Blix A.
Mye som stemmer her, fine alvorlige blikk og en tett og stram komposisjon.
Jeg liker også den lille dybdeskarpheten her, som isolerer jenta litt fra de andre. Flott.

Men presentasjonen lider litt av manglende etterbehandlig synes jeg, bildet fremstår veldig blasst og kontrastløst, så en liten runde med curves hadde gjort underverker her. E

Det er også på kanten for uskarpt, som antagelig skyldes lukkertiden(1/30s) som er på kanten av hva man kan få til håndholdt.
Med D80 kan du trygt velge ISO 400 og fått 1/125s istedet.

Mvh

Amund
Stig Børre E.
Liker fargene og den generelle gjengivelsen godt.
Godt valg av dybdeskarphet, mangelen av absolutt skarphet er ikke direkte plagsom. Komposisjonen er god og jenta i den røde kjolen står i god kontrast til de andre. Mye historie i blikkene. Bra.

StigB
Svend Wiig L.
Hei Anette!

Det meste her er sagt hva angår fokus på jenta, den røde blusen og komposisjon, selv om jeg villet ha litt mer luft på hø. side, ELLER rett og slett kuttet guttene i ytterkant i to.....Drastisk men kan funke her å få jenta enda mer i ''fokus!''
Hva angår skarphet på jenta synes jeg den funker bra og at fargene skal være litt difuse i dette tilfellet fordi det passer til utrykkene til barna!

Kan like bildene dine fra Etiopia og alle de uttrykksfulle ansiktene og barna!
Den tiden du har der nede (11 mnd.!?) må du ta masse bilder (noe jeg forstår du gjør.....!) Den tiden vil ikke komme tilbake men du vil ha mange gode minner +/-!

Dette bildet fortjener så absolutt oppmerksomhet, ikke bare pga av dette ene bilde, men hele prosjektet og den jobben du gjør der nede samt mange flotte og fortellende bilder!

Mvh Svend

Marit O.
Et flott og fortellende bilde,der øynene og utrykk sier og formidler mye her.
Ønsker deg lykke til Anette!
Ha en fin helg :)
Mvh Marit
Atle J. G.
Synes dette var et av de beste av dine. Vellkomponert og bra fokus. Ser ut som hun ikk har armer? Hadde vært helt til topp hos meg om du hadde fått med gutten armer helt, til høyere. Kunne det vært littegranne skarpere kanskje? Men det er ikke det tekniske som er viktig her. Bra Foto!
Mvh AJG
Frode F.
Du leverer varene for tiden, nok et skikkelig godt bilde til glede og ettertanke fra deg. Blikket til jenta gjør utrolig mye bra for dette bildet, det er noe herjet og slitent over det ungjenteuttrykket som fungerer meget bra... i dokumentarisk forstand.

FF
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu