Modellkort - Siri
Utstyr
  • Nikon D300
  • 50 mm
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310481} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eli R.

Ikke min bransje men artig å se disse kortene. Mine førsteinntrykk er at jeg ville gjort noe med pannerynkene i det store bildet. Jeg syns også bildet oppe til høyre ikke uter henne rettferdighet. Jeg liker ideen men syns hun ser anstrengt ut og at overkroppen ser litt blubbete ut. Den vridde foten ser også litt ukomfortabel ut.
Aina s.

Enig m Eli. Er ikke begeistret for utførelsen her. Synes bildene er lite spennende. Kravene til bildene kommer vel an på om de skal brukes i vennegjengen, eller om det er til et mer seriøst formål. Dersom det er til et mer seriøst formål, synes jeg F. eks Bildet på skateboardet med finkjole/røffe sko/skateboard/evt snø i bakgrunnen ble ganske feil gjennomført. Det beste bildet er det største, men ville helst sett det uten rynkene og uten at skuldrene/hendene stikker frem. Ville anbefalt dere(modell og fotograf) og prøve igjen.

Mvh Aina
Marita D. J.

Jeg syns ikke pannerynkene gjør så mye, jeg, det fremgår jo tydelig av bildet at hun ser oppover, umulig å ikke få frem rynker da.. Men er nok desverre enig i bildet oppe til høyre, foten hennes ser faktisk brekt ut, og på modellkort bør man se ansiktet. Men ellers syns jeg ikke at det er så værst, jeg. Finkjolen og skateboardet får en fin kontrast, litt utenom det vanlige.
Ellers er det viktig å tenke på at man skal ha varierte look i ansikt på et slikt modellkort, mimikk er viktig på bilder og hun har desverre den samme looken på alle bildene. Et modellbyrå har mange varierte oppgaver og det er mange om beinet.
Espen S.

Jeg må nok si meg enig i mye av kritikken her. Tror du har mye å hente på et nytt forsøk. Bildene til høyre oppe og nede synes jeg fungerer mindre bra. Stort sett så må modellen ha det nogenlunde komfortabelt for å fungere godt uttrykksmessig. I tillegg, tenk å bevisst bruke enkle locations uten forstyrrende elementer, linjer i bakgrunnen. Det er modellen du vil fremheve.
Stå på du er godt på vei ihvertfall.
Mvh Espen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu