- Vannpiperøyking -
Eit vanlig syn i Istanbul, ofte i kombinasjon med brettspill.
Utstyr
  • Nikon D40X
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger245
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310494} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Stian L.

kort og godt.. dritbra ;) Annerledes bilde som har den 'storyteller' kvaliteten jeg liker.
Stian L.

Skulle nok sett igjennom resten av bildene dine før jeg kommenterte. Dette var så absolutt en højdare for min del. Det var mye bra blant resten av bildene dine, men dette stakk seg ut. Håper å se mer av dene typen fra deg ;)
Johan S.

Artig situasjon du har funnet her. Gøy at de ser skikkelig seriøse ut og røyker vannpipe iført dress og slips. Hadde vært gøy med flere slike bilder.

For meg ødelegger stolryggen. Den tar for mye plass og skygger for de to(?) som sitter i bakgrunnen.
Teknisk sett er du litt ute og kjører med hvitbalansen. Etter min mening er bildet for grønt/blått. Har forsøkt å komensere for dette i ps og jeg synes det løfter bildet. Ellers er du helt på grensen for å brenne ut bildet på gulvet og vannpipen som ligger på stolen.

Har du flere bilder fra besøket?

mvh
Johan
Stian L.

Er ikke den noe kalde hvitbalansen med på å skape stemningen av røyk? røyk har et litt blålig skjær og jeg syntes det funka bra her. riktignok har røyk som har vært nedom lungene en tur et mer gulbrunt preg, men tja..
Espen S.

Jeg er litt uenig i Johan Stubs kommentarer. Jeg liker utsnittet ditt veldig godt.
Det skaper en form for snikk-kikker følelse det utsnittet du har valgt. Noe som jeg synes tilfører bildet noe. I tillegg har du fått med de essentielle ansiktene, deres alvor, hvor de har festet blikket. Det jeg føler kunne ha gjort bildet enda mer int var blikkkontakt med linsa på en av personene. Da føler man seg enda mer med i bildet. Da er man tilstede, ikke bare en betrakter. Nok om det, ang hvitbalanse, jeg liker bildet ditt slik det er. Det gir meg følelsen av at det er enda lenger borte. For meg dreier slike bilder seg mer om følelser enn teknisk perfekte løsninger.
Kjempebra!!!
Jeg liker det, og dessuten er det alt for lite slike bilder her på siden.
Mvh Espen.
Rolf K.

Ett kjempefint situasjonsbide. Synes lys og farger kler bildet meget bra.
Er enig med Espen i at utsnittet fungerer greit.
Jorunn L.

Tusen takk for konstruktive tilbakemeldingar. Bildet vart teke i smug, la kameraet på kneet og trykte av utløysaren medan eg såg ein annan veg. Eg kunne ikkje byrja å ommøblera på inventaret då hadde alt fått eit kunstig preg. Det var mykje røyk i rommet så eg synes den blålige fargen passar.

JorunnL
Ole L.

Rått bilde, elsker kontrastene, som en over meg sa med dress og vannpipe røyking.
Mye balanse i bildet og det meste kompenserer for hinanden. Dog all balanse er det noe rot jeg ville clonet bort, som det svarte under bildet (bak stolryggen) og bildet til venstre øverst på veggen.
Men alt i alt et godt skudd med balanse i farge, kontraster, objekter og synsvinkler.

-soul
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu