dykkere i cenote
En dykker blir filmet av en annen dykker i en meksikansk cenote. Lyset er naturlys, men lyset til undervannsfilmeren kan ses på stalagmitten til venstre.
Får en slags akvariefølelse over dette bildet. Har fått frem en romfølelse ved de to dykkerne, og lyset på stalagtittene.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger190
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Hei

Bildet ser fin ut, men er alt for lite (gjelder mange av de andre bildene dine også). Kan du legge det ut en gang til, gjerne dobbelt så høyt og bredt.


Tips: Du kan sette type bildekommentarer du ønsker (bildekommentar nivå) i profilen din. Lettere for oss andre å vite hva slags kommentarer du vil ha da.

Hjerteligst
Frode Langset
Karine L'orange R.

Takk, skal rette opp i profilen. Er interessert i alle kommentarer egentlig.
Bildene jeg legger ut er 500 pix på det bredeste/høyeste. Er dette for lite?
Avsluttet .

Hei

Jeg vil vel si at det i hvert fall ikke er uvanlig å legge ut bilder med 900 pixlers bredde eller 600 pixler høyde. Veldig ofte ser man dem større også, kanskje særlig på landskapsbilder. Den begrensningen foto.no legger på deg er maks 1024 pixler bredt og maks 768 pixler høyt. I tillegg er det en absolutt grense på 300 kb i størelsen på fila.

Hvor stort man bør legge det ut er jo tildels en smakssak, tildels avhengig av hva som er avbildet og også høyde/bredde-forholdet på bildet. Hvis det bildet du har her er skarpt ville jeg uten å nøle ha lagt ut i 800x600 eller kanskje heller 900x675.

Se litt gjennom bildene som er her inne og dann deg en mening om hva du tror andre liker. Vi vil jo gjerne se bildene dine skikkelig vet du! Det er ikke alle som får vært under vann lenge nok til å få et ordentlig intrykk av hvordan det ser ut der nede. Og jeg er vel for gammel til å begyne med slikt? ;)



Hjerteligst
Frode Langset
Tor Eirik P.

Så ut til å være et kjempespennende sted å dykke! Og så klart vann!!

Bildet er ikke så verst det, men ville gjerne hatt dykkeren litt nærmere og at han så mot kameraet i steden.
Og ja... bildene dine er for små! ;)

Mvh Tor Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu