III
Siw
Bildet inngår i albumet Ordinary Housewifes -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-04-01 21:43:51
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1387
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311158} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Audun S.

Så på det i gråskala, og ville prøvd å jobbee med en s/h-versjon av dette. Så deretter på dine andre i denne serien, og ble ikke mindre sikker....
Laurberg G.

Fantastisk god Line. mvh. lau
Line M.

Takk for kommentar Audun :-) Det gjør seg i s/hv også ja, men personlig synes jeg det blir litt mer ''spennende'' i farger.

Tusen takk Lau for anbefaling :-)

L
Andrés O.

Hei Line.

Ført og fremst: Det er noen nydelige portretter du tar, Line. Du er en mester i lyssetting! Dette bildet er det litt mer å pirke på etter min mening. Synes hudfargen er alt for grå, og høyrearmen henger litt for slapt langs med siden. Den kunne ha vært med på å skape mye mer liv i komposisjonen. Er heller ikke riktig enig i utsnittet; synes den gjør blidet litt statisk. Hva med å beskjere det mye lenger ned for å få med mer av refleksen i vannet f.eks.? Er vel også enig i at bildet gjorde seg godt i s/v. Men når dette er sagt så synes jeg du er en meget dyktig fotograf, og gleder meg til å følge deg videre.

Mvh. - Andrés
Line M.

Tusen takk for hyggelig kommentar Anders :-)
Først må jeg forte meg å si vedr portrettene som er tatt i studio har jeg fått hjelp til lys av Renato (Manzi), så når det gjelder lys er det han som er mesteren :-)

Når det gjelder dette bildet så kunne sikkert både crop og farger vært anderledes. Men det er
menigen at fargene skal være litt duse, mørke og ikke helt realistiske. Beskjæring er gjort i forhold til at bildet skal henge sammen med et annet, slik som i v2. Har nettopp printet disse på lerret og ble veldig fornøyd med fargene :-)
Hyggelig at du vil følge med videre Anders. JEg er på vei ut av vinterdvalen og venter på at det kreative rushet skal komme :-)

Mvh
Line

Andrés O.

Hei igjen.

Forstår utsnittet og fargetonene bedre nå ja. Det gjorde seg veldig bra sammen med det andre bildet. Holder på det jeg mente om armen da. (På det første bildet.) Lykke til med oppvåkningen fra vinterdvalen. Begynner å komme meg jeg også.

Ps.
Mine komplimenter til Renato.

- Andrés
Lene L.

Vakkert og sensuellt...nydelig lys...Imponert :-)

Lene
Line M.

Andrés, du skal få lov å holde på armen :-) Komplimenter er videreført :-)

Tusen takk Lene for hyggelig kommentar :-)

L
Elisabeth M.

Jeg liker veldig godt version 2 og det bildet du har lagt til der.
Syns det funka bedre med øyekontakt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu