Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger168
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311634} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Erik B.

Hei Julie.

Har så lyst til å skrive noen ord om dette bildet, men klarer virkelig ikke å bli enig med meg selv om HVA. På den ene siden så ser jeg så godt hvor du vil, og jentas uttrykk er topp. På den andre siden så griper det meg ikke. Jeg vet ikke hvorfor. Lurer på om det kan være fordi øynene blir litt for skjult til at jeg føler at jeg trenger å bry meg? Nei, det kan ikke være dét heller, jeg har blitt grepet av andre bilder hvor øynene har vært helt ute av syne.
Lurer på om det rett og slett er støyen, som for meg ser mest ut som jpg-artifakter... Jeg tror det ligger et knallbilde under der et sted, nemlig.

Hilsen Erik.
Tom T.

Synes du har kommet opp med et bra bilde her. Liker effekt bruken, står godt til det ansiktet. Er ikke fortrolig med kuttet av ansiktet, ved høyre side, blir litt kantet.

TomT
Julie E.

Hei og takk til dere!
Tom; har en utgave der jeg har kuttet en del av pannen. Noen dager liker jeg den utgaven best. :-) Det gjør kanskje noe med kuttet på venstre siden. Har ikke mer å gå på der.
mvh Julie
Julie E.

OOOps, mente høyre siden! :-) mvh Julie
Julie E.

Hei Erik!
Måtte tenke litt over det du hadde skrevet før jeg svarte deg mer konkret.
Jeg opplever deg som en dyktig fyr og tar derfor dine kommentarer veldig alvorlig.
Jeg vil derfor se litt mer på dette bildet siden du sier det du sier, men tror vel kanskje jeg liker bildet slik det er......Men jeg tar med glede noen runder til med det, siden kommentaren kom fra deg. :-) Tusen takk!
mvh Julie
Oddrun B.

Liker bilde ditt veldig godt. Drømmende og vakkert.
For meg fungerer det veldig bra, men nå har jeg ikke så god peiling ;)
Liker lyset som kommer inn fra høyre side som gjør bilde mykt og sart.

mvh Oddrun
Julie E.

Hei og takk for kommentar! Synes ikke du skal si om deg selv at du ikke har så god peiling. Du har mange riktig gode bilder! :-) For meg er det hyggelig med en kommentar fra DEG.
Takk for at du liker bildet!
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu