Påske
Tynt islag en dag påsken. Kaldt som bare det.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Turid L.

Et fint bilde med stråene
i forgrunnen.

mvh Turid
Avsluttet .

Hei

Jeg synes også ståene i forgrunnen er dekorative, men er mer usikker på bakgrunnen. Kanskje den ville gjort seg bedre hvis den var kraftig ute av fokus? Jeg synes også det ble litt mye ''rot'' i høyre bildekant. Vannet (isen?) er flott.


Hjerteligst
Frode Langset
ingeborg w.

Stråene er fine og det er de kalde blåtonene på isen også. Jeg ville kuttet litt til venstre, for å få vekk bjørka og litt nede for å få vekk buskaset som stikker opp. Jeg tror kanskje Frode har rett i at mindre dybdeskarphet hadde gjort seg.
Avsluttet .

Hei igjen.

Jeg mente selvsagt _venstre_ bildekant i siste setning.


Hjerteligst
Frode Langset
Peter C.

Ser (skönner) att du har samma synätt som jag hade i bilden ''Norra Vättern''. Fast vänta tills kvällsljuset faller på så ska du du se att den här bilden kommer höja sig flera snäpp. Bra teknik med fronten i skärpa.
Ola S.

Fine blåfarger på isen. Men synes det var lite stemningsfullt og kjedelig. Er fryktelig mange som tar bilde av dette motivet( strå med vann i bakgrunnen)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu