Fishmouth

eller fisken med det rare i. Det var ifjor vinter at jeg gikk på markedet i Mapusa i Goa en fredag med kamera og knipset litt her og der. Bl.a. ble det et par skudd på noen fargerike barnekjoler som hang der. Da jeg på et litt senere tidspunkt skulle blure rundt disse kjolene viste det seg jo at mine kunnskaper og ferdigheter på daværende tidspunkt ikke på noen måte holdt mål så da fortsatte jeg rett og slett å leke og endte opp med dette resultatet som kanskje like gjerne kunne vært lagt under humor.

Prosessen her blir jo nesten som han i Prøysen-visa som skulle lage syskrin til mor og endte opp med ei spekefjøl. Jeg skulle blure rundt barnekjoler for å få de bedre fram og endte altså opp med dette.

Jeg ser ingen mening i å oppgi exif her.

Synes det ble et artig resultat - til slutt.

  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-04-05 05:05:17
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311826} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lars B.
Friske farger og fine former - fint laget til. Ville ønsket meg midtpartiet mer i fokus / skarpere.
Hilsen Lars
Thorbjørn R.
Tja.. Kraftige farger, ja. Ellers får jeg lite ut av dette.

Mvh Thorbjørn
Tove H.
Beklager at jeg ikke kan si noe mer konstruktivt enn at formen er fin og rammen passende, men dette ble for glorete og ''syntetisk'' for meg.
Hilsen Tove
Chr. G.
Humor og humor fru Blom. Synes bildet vitner om ett eller annet stadie i PS før man finner ut av hva programmet egentlig er ment å bli brukt til i forhold til etterbehandling av fotografier.

Ved dette nivået er det ingen grunn til å dvele, herr Kneppen - India har vel mer å by på (og da tenker jeg ikke på fugler)?

Kanskje du kan hente litt inspirasjon hos Arne Strømme - sjekk ut bildene hans.
John H.
Hei Kneppen.
Dette var nesten blasfemisk glorete. Jeg setter likevel pris på dine ps-krumspring. Den som ikke våger blir stående på flekken. Det gjør ikke du. Gleder meg til ditt neste bilde. Men helt alvorlig, dette var litt for drøyt for mine ''husmannsvegger''. Men jeg er sikker på at det vil falle i smak hos mange.
John
anders s.
det var dagens fargeklatt
er ikke helt min stil,men det lyste opp skjermen min godt iallefall:-)
du får ha en flott lørdagskveld
mvh anders
Odd E. k.
God dag Roar!

Disse fargene hører jo våren til, der de så fint viser sin farge. Ikke lett dette, men fargene går veldig fint inn i hverandre og passer godt sammen. Lyset spiller også en fin rolle inn i dette motivet, da fargene sammen med strukturen gir flotte mønster og fargevariasjoner. Flott fanget Roar!

Ha en fin fotouke ute på martnaen!

Mvh

Odd E.
Roar K.
Tilbakemeldingene kommer sent da jeg mistet nettet og deretter flyttet til en annen bolig i Goa så jeg var internettløs de siste 3 ukene der borte. Men nå er jeg tilbakei i gamlelandet med 12 megabit hastighet så da blir det enklere.

Jeg gjør det det kort og takker så mye for tilbakemeldinger på dette bildet.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu