Har villdyret våknet ?
Se deee blikket, ingen tvil om hvem som er sjefen her nei. Jeg forstyrret henne midt i ettermiddagssøvnen, og da jeg så blikket hennes tenkte jeg at nå er det like før villdyret våkner.
Bra komp, og et litt småtøft blikk. Er ganske fornøyd med bilde.
Utstyr
  • Nikon D 40
  • Sigma 150 mm
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetNærbilde. Håndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tom T.

Det var et bra bilde:) Liker at det er mørkt rundt katte hode, du får frem godt øynene og føle horn.

Likte vært godt.

TomT
bård s.

Takk skal du ha Tom ! Veldig hyggelig at du likte dette bilde, du er en av de som gir meg gode og nyttige tilbakemeldinger. Jeg setter stor pris på at du holder et våkent øye med hva jeg serverer av bilder her på dotten.
Ha en fin fotohelg !
Hilsen
Bård
Rune W.

Hei Bård
Jeg likte utsnittet godt,og jeg er enig med Tom når det gjelder øynene og føle hornene. Virker ''nesten'' litt skummelt.
MVH
RUNE
bård s.

God kveld i stua...
Takker for tilbakemeldingen Rune, hyggelig at du likte dette bilde. Amatøren er på fremmars ? Vell.., vell.., ihvertfall har han kommet et skritt videre ??? Jeg ble ganske fornøyd med sluttresultatet, tok flere bilder, og en av dem synes jeg nesten er tøffere enn dette, men jeg ''klippet'' desverre værhåra på det andre og derfor ble det ikke så bra.
Vi snakkes...
Hilsen
Bård
Lars E.

Hei Bård !

Jeg må si meg enig med alle andre som har kommentert bildet. Komposisjon og utsnitt er meget bra. Måten værhårene trer tydelig frem mot den mørke bakgrunnen er med på å gi dette bildet det lille ekstra.

Blikket til pusen er helt fantastisk. Når jeg ser blikket til pusen får jeg assosiasjoner til en gammel Elvis låt hvor han sang: ''Are you looking for trouble, you come to the right place''.

M.v.h.
Lars
bård s.

Heisann !
Takker så mye for kommentaren Lars. Blikket ja, det var det jeg også festet meg spess ved. Når du siterer disse ordene fra den gamle Elvislåten så er jeg helt enig. Det kunne egentlig vært en fin tittel på bilde ??
Hilsen
Bård
Thomas M.

Tøft bilde, skummelt blikk. Jeg liker at det kun er katt i bildet, det gjør det så tett og fint. Svart/hvitt med unntak av øynene, og uten å manipulere er også kult. Syntes jeg.
bård s.

Hei Thomas !
Takker for kommentaren, hyggelig...Skummelt blikk, ja. Jeg var heldig med den, for vanligvis er hun ''snill som et lam'' og de tøffe/ skummle blikkene er helt fraværende.
Det var nok det at jeg forstyrret henne midt i middagssøvnen som var irriterende, bra for meg, for da satt blinkskuddet der.
Hilsen
Bård
Kristin B.

Herlig bilde!!! Øyne sier mer enn tusen ord passer godt her. Flott med det sorte rundt. Ny på siden her og kommer kanskje i klubben. Ak kjøpt meg speilreflekskamera :-)Hilsen fra Skiptvet
bård s.

Takker for hyggelig tilbakemelding.
Mvh
Bård
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu