Ooops . . .
Finsk fot
Svensk golfbane
Norsk fotograf
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde105mm
  • Blender-
  • FilmtypeProvia 400 F
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger629
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31220} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Erlend K.
Morsomt bilde og bra fanget ! Fin bevegelse i sand og kølle. Ser ut som om golfspilleren har litt å lære. Var du sikker på at 105mm gav deg nok avstand...??!

Du har en fin komposisjon i motivet ditt, spesielt med innslaget av foten - sett i relasjon til de øvrige elementene. Horisonten er fint plassert, og dybdeskarpheten tilstrekkelig.
Avsluttet .
Flott bilde, måtte passe bra som reklame for golfbanen her i Kvinesdal..:-)

http://www.avisenagder.no/nyhet.asp?id=8877

Mvh
Terje
Rune E.
Gøyalt bilde - skulle en være veldig pirkete kunne jeg ønsket litt mer luft bak leggen (fått med hele helen) for å få en symetrivirkning mot luften på høyre side av ballen.
- Jeg regner med at skaftet er rettet og gartneren blid igjen?
hilsen
Rune
Hans- Georg S.
Nordisk samarbeid altså..? ;-)
Et motiv jeg også har tenkt på. Synes dette var bra, men det hadde vært fint å sett ballen litt mer i action. Ellers høres det fornuftig ut det RE skriver.
Jostein M.
Stilig utsnitt. Yes det hadde vært artig å sett ballen i det den tok av.
Mvh Jostein
Hans Jørgen R.
Likte også dette.
Er noe usikker, men tror jeg også ville hatt hele helen med. Ikke godt å si, da det er vanskelig å beskjære bildet utover for å sammenligne.
Tøft utsnitt, passe med action, fine farger.
HJR
Eskil O.
Internordisk, et blinkskudd av et sleivslag. En sport jeg godt kunne tenke meg å prøve.

Eskil.
Hege M. O.
Kjempefint og annerledes golfbilde! Flott komposisjon!!
Nils B.
Greit bilde, og er enig med de som ønsker mer fart på ballen. Men nå er ikke bildet slik. Er nok redd for at bildet er veldig representativt for de aller aller fleste på nybebynnerstadiet.
mvh Nils
Jóhann Á.
Kjempegøy bilde! Når det gjelder hvilken deler av bildet som skulle ha fart på seg er det nå bare slik at ofte har gressmatten mere fart en ballen! Jeg kunne dog ønsket at enten vistes hele foten ELLER at du beskar bildet slik at foten fyller ut i venstre billedkant.
Povl Kjeld H.
Hej Ann.
Her en Dansk kommentar, anderledes og meget flot golfbillede, man følger her køllen, flot set men ikke mindst taget i rette øjeblik.
mvh povl
Roy S.
greit bilde men personlig hadde jeg ikke sansen for komposisjoen. Syns det virker trang og i uballanse. Men det er kanskje øyet som ser osv.
Tom A. T.
Enig med Royce at det er litt ubalanse i kompet. Tror jeg ville beskjært helt ned på sokken. Drastik, men etter min mening bedre komp og utsnitt.
mvh Tom T
Ann F.
Takk for alle kommentarer og beskjæringsforslag.
Det er ikke mer å gå på i v. kant i originalen. Hun flyttet foten av og til, og jeg var nok mest opptatt av ballens plassering i bildet.
Jeg hadde egentlig i tankene det enkelte etterlyser, ballen i fart ut av bildet. De gangene dama traff, gikk det så fort at kølla bare er en grå skygge og ballen vekk, så det må planlegges annerledes enn jeg gjorde her.

Erlend: nesten nær nok. Det er beskåret litt oppe og i h. kant, men ikke særlig mye. Følte meg trygg på at min finske kollega ikke ville sikte på meg. Bevisst i alle fall.
Dessuten er objektivet forsikret. . . .

Rune: skaftet overlevde, gartner'n har jeg ikke snakket med.

Hans-Georg: Korrekt. Bildet er resultat av en nordisk salgskonferanse med innlagte felles fritidsaktiviteter, bl.a. denne prøvetimen på golfbanen for oss som ikke hadde satt våre ben i en golfkølle før. Danskene feiga ut og dro på by'n. Jeg tok med kamera på banen og la pent fra meg kølla etter en tid og la meg flat i gresset i stedet.

Nils: går ut fra at du mener golf-nybegynnere
;-)

Jóhann: du har helt rett. Gresstustene fløy og vi spyttet grus. Ballene hadde et rolig liv . . .

Mvh Ann
Erlend K.
Jeg ser at du er en dedikert fotograf Ann, når du nevner at objektivet er forsikret men ikke du...

:-)

Et av elementene som gjør mye i bildet er den rosa sokken. Nå er ikke jeg bevandret i Golfens verden, men rosa sokker kan jeg ikke huske å ha sett før på et slikt sted før. Dette gir dermed et ytterligere element til den uheldige - eller skal vi si prøvende situasjonen.
Ann F.
Erlend: det var nettopp fargen på sokken som gjorde at jeg valgte henne, de andre var langt mer kjedelig og korrekt kledt på bena.
I tillegg til det faktum at det også er skapelig trente legger på dama, etter 20 år som ballettdanser og 10 år som konkurransedanser i latinamerikansk. Ikke mye slask der, nei.

Fasit fra timen:
28 bilder.
3 OK.
Ingen golfkarriere i sikte for meg.
;-)
Avsluttet .
Hei Ann

Likte bildet ditt.
Hvis dette er en dame så har hun en veldig
maskulin legg.. og i så fall hvis det er en
mann .. hvorfor bruker han rosa sokker?
fint å skape kontraster med :)
det at helen er litt kuttet skaper litt uro i bildet som får MER action. sammtidig som golfkøllen er buet . BRA bilde Ann

Hilsen Andreas Hansen
Ann F.
Takk for positiv komentar, Andreas.
Leggens ''eier'' er så absolutt en dame, en meget feminin finsk sådan. Grunnen til at legene er som de er, ser du av mitt svar til Erlend ovenfor.
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu