Kald fornøyelse.
Isfiske i vind og minusgrader.
Bildet inngår i albumet Fiske -
Utstyr
  • Canon 30D
  • Sigma 14mm/F.2,8
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger250
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312385} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
anders s.

pent panormabilde dette her ketil
savner en fisketur på isen,er en stund siden nå.
ble det noe fisking på deg,eller ble det bare fotografering?
mvh anders
Ole-Kristian T.

Vanligvis liker jeg ikke så godt slikt ultrasmalt format, men her synes jeg virkelig det kler bildet, med den slake, oppadgående linjen bak på åsen der pluss skisporene som også understreker utsnittet på en fin måte. Klare og fine farger, og.. håper sola varmet litt?
ketil o.

Takker for kommentare til bildet!

-Anders : Fint at du likte det. Joda klarte nå til slutt å sikre en påskemiddag:) Men det er rart med det,før ble det atskillig flere isfisketurer,men så hadde jeg jo ikke fotoen som hobby heller:)

-Ole-K :Hyggelig at du likte det,liker å eksperimentere med litt forskjellige utsnitt,noen ganger faller det i smak,andre ganger ikke:) Sola,nei den varmet ikke stort,he,he.

Mvh:
ketil
Hans-Jørgen H.

Hallo Ketil!

Et stilig men sikkert hutrende isfiskebilde.
Denne sporten ble jeg kurert for ei nyttårshelg for mange år siden da eg freista røya i 25-30 grader minus inni Vassfaret......
Nei, langt kosligere å sitte en sommerkveld ved et skogstjenn da Ketil å se markduppen bevege seg....akkompagnert av mygg og knott...
Flott komponert!
Likte det.
Hans-Jørgen
Ronny A.

Hei Ketil.
Et stemningsfullt og flott panoramabilde. Gjort seg med et telt her:-)
mvh Ronny
Odd E. k.

God dag Ketil!

Det å være isfisker er en kald fornøyelse. Ofte fåregår denne sporten ute på åpne flater, der vinden lett får herje fritt og da blir det kaldt hvis det er minusgrader i luften. Flott fanget situasjon, der motivasjonen for å holde ut er å få fisk. Nydelig natur og en flott komposisjon i et utsøkt utsnitt. Stemningsbilde dette Ketil!

Ha en fin tirsdag!

Mvh

Odd E.
ketil o.

Takker for kommentarer til bildet!

-Hans-J :Joda sommerfiske har absolutt sin sjarm:) Har selv ligget på Finnmarksvidda og pilket røye i -25g og vindstille. Rart med det,men det føltes ikke så kaldt som-5 og vind:) Men forstår godt at du ble kurert.

-Ronny : Telt er for pyser:).............og meg. Hadde definitivt ikke vært så dumt med litt ly for ''sniktrekken'' nei.

-Odd E :Motivasjonen er utvilsomt fisken:) Når en er steinbitsaktig og har tålmodigheten inntakt,skjer det nok at en forfryser seg litt både her og der med jevne mellomrom:)

Mvh:
ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu