Stammer
Jeg liker dybden i bildet. Og at mannen på sett og vis glir inn som en stamme også.
Bildet inngår i albumet Portrett -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger152
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312390} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole-Kristian T.

Hei, jeg har tatt mange bilder av trær, de er ofte så dekorative! Bjerkestammer er flotte da, og her var det mange av dem. Fin dybde som du sier, og mannen glir inn, med lys trøye som bjerkestammen og ellers farger som går godt inn i skoglandskapet :)
Anne-Lise K.

Tusen takk for så hyggelig kommentar! Ja, jeg syns selv at dette er et harmonisk bilde, uten å være kjedelig. Og det betyr mye med en sånn tilbakemelding fra en ''sjåar'' som deg. :)
mvh, Anne-Lise
Unni F.

Deilig bilde fra vårskogen, du har fanget stemningen når man går innover blant bjørkestammer og hvitveis. Fine avstemte farger og god komp. Liker dybden og det bleke lyset.
Hilsen Unni
Avsluttet .

Hei

Jeg synes mannen ble litt malplassert. Han blir for domminerende i forhold til bjerkestammene som bildet jo handler om. Her blir egentlig bjerkestammene bare en (forsåvidt fin) bakgrunn til et portrettbilde av en personen som ser alt for oppstilt ut (med skjærende grimaser i ansiktet) og er plassert litt ''kladeisk'' midt i bildet.

Tips til eksperimentering: Kanskje det hadde blitt bedre om han hadde gjort noe, f. eks. plukket hvitveis, eller skuet/spassert innover i skogen (vekk fra kameraet). Kanskje han kunne plasseres langt der bak, mellom stammene. Eller kanskje han egentlig skulle vært helt ute av bildet.

;)

Stå på!

Hjerteligst
Frode Langset
Anne-Lise K.

Hei Unni og Frode, takk for kommentarer!
Frode, jeg er ikke enig med deg her. Bildet inngår i serien ''Portrett'', og handler faktisk om mannen. Men jeg ser at det ikke kommer klart frem, og at tittelen i så måte er litt vel kryptisk. Jeg setter uansett pris på at du gir din opplevelse til kjenne, lærer av det meste.
Mvh, Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu