savner vinter
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312600} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
David O.

Hadde du fått person til høyre skarp og i fokus vil det ha vært meget bra men som det stå når er det bare blåst
Bra forsøk men ikke i mål
Ole-Kristian T.

bildet får meg ikke til å savne vinter, men..det beskriver godt hvordan vinter kan være, det er nå sikkert :)
Jørn Tore K.

Bildet er ikke i fokus, men er det så viktig. Noen ganger er uskarpt helt greit. Som her da alt er vinterlig kaos. God vår.
Mvh. Jørn T.
Olav Ø.

Skarphet er fryktelig oppskrytt. Jeg syns du har fanget vinter helvetet på en utmerket måte. Skjønner ikke hvordan du kan savne dette, men håper det var ironisk ment. Måten menneskene er ''dandert'' fungerer bra og du har fått fram været (uværet) på en utmerket måte.
Anne-Lise S.

Her savnes ikke fokus på nærmeste person. Hun er mer i fokus enn horden lenger inne i landskapet ditt, så jeg synes det fungerer godt slik som dette. Synes kompet sitter godt, og fargene er passelig duse ift snøværet som ''stjeler'' dem i all sitt hvite. Kan ikke helt si at tittelen stemmer ift. motivet ditt, for jeg tolker motivet ganske annerledes enn tittelen tilsier, men dog...

Anne-Lise
Jørn Tore K.

Hei alle sammen.
Tusen takk for kommentarer. Selvfølgelig er det ironi:0). Det er kjekt med lange lyse dager og dertil kortere lukkertider.
Mvh. Jørn T.
David O.

'Noen ganger er uskarpt helt greit.''

Helt enig , men ikke altid

''da alt er vinterlig kaos''

Men det er ikke det .personen til høyre bli et fokal punkt og resten er kaos ..derfor sa jeg jeg vil ha person i fokus dapersonen er reverse av alt anet i bilder.. bakfra ikke foran , gikk fra ikke til . Derfor funker det ikke for meg
Geir F.

Skjønte ikke siste taler. For meg funker det bra om det ikke er helt skarpt uansett om han går fra eller til eller opp og ned. Skarphetsplanene eller mangel på sådan er uansett forskjellige på for- og bakgrunn og skaper dybde i bilde.

Likte det, jeg!

-fløde-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu