Fant ikke flere bilder i dette utvalget!
No Colors any more I want them to turn Black...
Bildet inngår i albumet Mobilfoto - Bilder tatt med mobilkamera SonyEricsson K800i.
Ingen manipulering utover innstillinger i telefonens menyer.
--Begrensninger er kreativitetens vugge! =)
Utstyr
  • k800i
  • k800i
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMobilkamera
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312619} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Gunnar G.

Slike bilder som dette ser man ikke så ofte lenger, og i enkelte digtale sirkler er korn nesten som å banne i kirken. Men alle som har hatt befatning med ''ordentlig film'' kjenner korn-problematikken og mange fremragende bilder er laget med tydelig kornstruktur. Faktisk er det også en egen retning innen malerkunsten hvor bildene skulle lages på punktbasis.
Det overordende blir derfor komposisjonen. Dette bildet er ganske ''rent'', altså består av få elementer. Men ett element, selve hovedelementet, er noe problematisk. Jeg antar at det er fingre som stikker fram. Plasseringen av fingrene er ikke optimal. Da jeg satt og så på bildet, ergret det meg mer og mer at hånden hadde fem fingre. På bildet burde det vært fire, - lillefingeren burde vært vekk. Da hadde det blitt enda bedre komposisjon, tenkte jeg. Kanskje skulle enda mer av hånden vært synlig? Uansett så er det hånden og fingrenes plassering som vil avgjøre kvaliteten på bildet, som bilde betraktet.
hilsen Gunnar
Aksel Anker H.

rolling stones - paint it black!
Et ganske skittent bilde, meget anderledes enn det en er vant til nutildax.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu