Vinternatt
ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger221
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312759} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Håvard S.

Hei Reidar!

Et flott nattbilde som er godt eksponert.
Fin natthimmel med stjerner og noen skyer.
Litt mer usikker på det røde lyset som kommer inn fra høyre.

Mvh. HåvardS
Reidar N.

Framgrunnen her ligg i skuggen av eit fjell like bak sætra, det gjer at eit veldig svakt lysskjær fra skianlegget på Fjellsætra i Sykkylven blir dominerande. Anlegget ligg ganske langt unna, men i nattemørket blir ei slik lyskilde fort visande på bildet. Er litt usikker sjølv også på det lyset.

Reidar
Avsluttet .

Jeg syns dette er et helt nydelig nattbilde.
Og jeg syns det rosa lyset i forgrunnen er bare fint,det gjør ingenting,men lager tvert imot liv i bildet syns jeg:-)
Liker kompen din også.
Hilsen Tone!
Vidar L.

Dette var et bilde som tiltalte meg, men som også inneholder et par ting som jeg reagerer på. Det rødlige lyset er nevnt, får det ikke helt til å stemme med solnedgangen, men det har likevel noe behagelig med seg. Desto mer jeg studerer bildet, jo mer dominerende synes jeg løa blir. Den skjuler noe av landskapet som jeg er nysjerrig på, og dit fører jo også sporene. Et kamerastandpunkt noe lenger til venstre hadde vært ønskelig. Ellers er det et flott lys, og eksponeringa sitter som et skudd. Dette er dekorativt!

hilsen Vidar
Tove H.

For en vakker vinternattstemning du har foreviget her! God dybde, bra komp og fint lys - liker fargene også, inkludert det rosa lysskjæret i forgrunnen. Ville ikke forandret på noe.
Hilsen Tove
Jarle S.

Hei Reidar
Et alldeles nydelig nattbilde med mange gode kvaliteter.Det røde lyset i forgrunnen virker kanskje litt ''unaturlig'',men det skjemmer ikke bildet vesentlig,mens det kjempemessige lyset du har på fjelltoppen i bakgrunnen står virkelig godt til den blå himmelen.Jeg også,i likhet med V.L, er forferdelig nysgjerrig på hva som skjuler seg bakden løa. Godt jobba uansett,Reidar.
Mvh
Jarle
Avsluttet .

Veldig vakkert, et nydelig lys over landskapet. Flott komponert og fine farger.
Mvh Liselotte
anders s.

synes dette ble et pent bilde av flotte fjell og gammel norsk historie.
det røde lyset plager ikke meg,men ville kanskje ha gjort det uten forklaring.
utsnittet synes jeg fungerer bra som det er,men kanskje det hadde blitt enda bedre om du hadde tatt deg noen steg til venstre.
alt i alt et pent bilde som jeg nyter å se på.
mvh anders
Ole-Kristian T.

Hei Reidar, dette var helt nydelig! Fantastisk vakkert lys, og motivet har dybde og skjønnhet. Veldig bra :)
Bergliot E.

Hei Reidar,
Jeg har virkelig sans for denne type bilder. Perfekt komposisjon og et varmt og flott lys over bildet. Fin dybde med sporene som går innover i bildet og leder blikket inn i kløften mellom åsene og bortover mot fjellet innerste i bildet. Veldig bra dette.
Ser at noen kommenterer lyset fra anlegget. Jeg tok bildet av nordlyset her en dag og da skjønte jeg ikke hvorfor det ble et mykt gulrosa lys på deler av bildet, men når jeg fikk tenkt meg om kom lyset netopp fra et slikt anlegg som lå i nærheten. Men med det blåtte øye kunne jeg ikke se det så skarpt som det ble på bildet som ble tatt med flere sek lukkertid.

Ha en finfin dag!

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu