Falleferdig
Et hverdagsmotiv det er lett å overse, men som jeg har lagt merke til i det senere pga turer jeg går i området. Idag var tiden moden og lyset det rette til en forevigelse...:)
Alldeles nyyydelig
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger136
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312889} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tor B.

Hei. En påminnelse om at intet varer evig. Utrolig hvor idyllisk det falleferdige kan synes, om en da ikke eier og trenger skuret. Turopplevelsen blir ikke den samme når skuret er borte. Fint observert og fanget. Mvh Tor.
Odd Tore S.

Jeg er ganske svak for slike salryggete byggverk med personlighet og erfaring.
Bare fargevariasjonene på sideveggen som vender mot oss er verdt noen tanker:
Hvorfor er noen områder fortsatt ganske friske i fargen, mens andre er grå? Var det trær som skygget, og hvor ble de av?
Døra står åpen. Hva skjuler det seg der inne? Hva har det vært der før?
På vei mot Røsholmstranda sto et slikt bygg og støttet seg på en veteranmodell av en skurtresker. Lyset stemte aldri. Så en dag stemte det. Da var skuret vekk. Du rakk det, og det var bra.
Skal jeg få pirke litt, må det være at stubben på åkeren i forgrunnen er litt lys. Det kan lett fikses med litt selektiv bruk av Levels.
Odd Tore
Tomas W.

Takk for tipset OT. Jeg husker skuret ved røssholmstranda, dette bildet er tatt i samme området:)
Jørgen S.

Flott fargespill både i husvennen og taket. Et severdig bilde. Enig med Odd Tore at det bør legges på litt mer farge på forgrunnen.

Jørgen
Lene Zaria H. A.

Og plutselig en dag er det borte.. Litt trist å se gamle bygninger bare falle hen, river litt i hjerterota mi å se at gammel historie forsvinner på den måten der. Godt og flott motiv, men enig med de andre at forgrunnen burde vært justert litt mørkere. Ellers et godt bilde :)

Hilsen Lene
Ole-Kristian T.

Her var det forfallets estetikk :) Liker sånne motiver, iallfall dette. Liker godt fargene i kontrast til de hvite bjerkestammene :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu