Hvalerhus
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger343
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Tomm H.

Tom
Du har lagt ut mange bilder som er blant mine favoritter. Dette blir imidlertid litt for kornete for meg. Hvalerhusene i seg selv er ikke heller veldig interessante slik det presenteres her.

Hilsen Tomm
Tom B.

Nei, jeg tar poenget. Jeg glemte å nevne at årsaken til at dette bildet ble til først og fremst er at jeg lenge har vært fascinert av mezzotint teknikken. Dette er et forsøk på få til noe lignende. Om det har noe på dotten å gjøre er vel et annet og godt spørsmål. Men det kan jo andre ha en formening om....?
TomB.
Hans- Georg S.

Enkelt, åpent, luftig.... joda, mye bra her også.
Roy S.

joda, frisk med noe annet også. har litt sansen.
Thorfinn B.

likte denne jeg. flateutnyttelse som gir ro.
Eskil O.

Du kan dette med PS effekter, likte i grunnen dette, selv om jeg måtte tenke meg om.

Eskil.
Tom B.

EO: Hyggelig at du likte det (litt?). Men effekter ?? Forsøk mezzotint filteret i PS og du får noe ganske annet enn dette, eller noe ganske annet enn mezzotint for den saks skyld.
Det som er morsomt og fint med PS er at jo mer du leker og lærer, jo mer kontroll har du på å oppnå den ''effekten'' du vil ha. Skulle vært morsomt med et kurs...
TomB.
Carsten A.

Nja, vet ikke riktig. Mye bra, men det slo likevel ikke helt an hos meg.
MVH CA
Elisabeth W.

Jeg har begynt på en kommentar til dette bildet flere ganger, men ender opp med ikke å vite hva jeg skal si. Komposisjonen og den kornete virkingen har jeg likt hele tiden, men fargene blir jeg ikke enig med meg selv om. Først var det turkisfargen jeg var i tvil om, men jeg har begynt å venne meg til den. Nå er det rødfargen på husene mot fargene i bakgrunnen jeg ikke får til helt.

-- Elisabeth
Carsten A.

Når jeg nå ser på dette igjen (såpass er det jo verd!), har jeg vel noenlunde samme reaksjoner som EW. Dessuten forstår jeg ikke begrunnelsen for at bildet er avtonet mot bildekanten.
MVH CA
Frank W. G.

Greit nok dette her. Spesielt, men det har vi jo sett fra din hånd før, men allikevel et bilde som holder bra kvalitet.
Spesielle farger, ja, men hva gjør vel det. Faller sikkert i smak hos mange. Heng det på en vegg som matcher fargene dine. Da blir det nok bra, skal dere se!
Kompen var helt nydelig. Joda, bra dette her.

Frank
Arild S.

Jeg likte det også (meget) godt, men jeg er enig med Carsten i at avtoningen mot kantene ikke tilførte bildet det helt store.

Mvh Arild
Leif Y. C.

Enkelt, nesten litt naivistisk. Jeg likte farger og korn, men blir ikke helt enig med meg selv angående fargen på landet i bakgrunnen. Spennende er det ihvertfall.

Nå skrollet jeg meg litt oppover og kom til å lese Elisabeth sin kommentar, he, he ... Kanskje jeg får en lignende utvikling i mitt syn jeg også. Det jeg nå har skrevet er mitt førsteinntrykk.
Carsten A.

Apropos førsteinntrykk, så holder vel det seg sånn noenlunde for min del. Ikke faller bildet, det sitter på netthinnen, så ''inntrykk nr. 2'' må vel bli noe mer positivt til de kvaliteter bildet tross alt har. Men lenger strekker jeg meg ikke!
MVH CA
Tom B.

Jeg får vel nøye meg med det da :)
Bildet var en øvelse mer enn noe annet; jeg forsøkte å fram noen av de samme kvalitetene som mezzotint har, og til tross for en mislykket Hvalertur (tre opptak) et lite og ikke særlig vellykket forsøk på ''Hvalerlyset''. Den hvite utfasingen var ment å gjøre bildet enda lettere/mindre bastant - nettopp med tanke på lyset.
TomB.
Ole Walter S.

Flott bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu