Urørt, 2
Jeg liker det urørte inntrykket, det sterke lyse mot den mørkere bakgrunnen. Liker også at skyggene peker inn mot midten fra begge sider. Kanskje et litt kjedelig bilde, kanskje ikke.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_313628} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Magnus G.

Hei Anne-Lise
Et virkelig fint bilde av uberørt natur.
Likte stemningen i bildet men kanskje du skulle tatt med litt mindre av himmelen og mer av snøen som er det viktigste i dette bildet.

Mvh
Magnus Grande
Ole-Kristian T.

Likte også dette bildet med uberørt vinterlandskap. Vakkert :)
Håvard S.

Snøfylte trær i uberørt landskap er vakkert!
Er nok enig med Magnus med mer snø, og særlgi synes jeg det er litt trangt i bunden.
God eksponering da du har behandlet den hvite snøen utmerket.
Ser ut som du har noen støvflekker på sensoren/linsa. Sees tydelig i skyene.

Mvh. HåvardS
Unni F.

Mulig du kunne hatt mer snø og mindre himmel men jeg synes den mørke himmelen er interessant og en fin kontrast til den ''jomfruelige'' snøflaten. Du har klart å eksponere snøen riktig og det er ikke enkelt. Godt jobbet. Ja du har flekker på sensoren, det har vi alle...og de lar seg fjerne. I mellomtiden kan du ta dem bort med ''patch tool...i CS'' (eller tilsvarende i andre programmer kanskje) Enkelte fotobutikker fjerner støvet for de med trykkluft, - ellers så kan man blåse dem bort med en garantert helt tørr øreskylleballong...Sitter de fast må det sterkere lut til, har selv brukt kjemikaler og pads som man får kjøpt på f. eks. Fotovideo. Det føles litt skummelt men går fint. Følg bruksanvisningen nøye, - SUPERNØYE!
Hilsen Unni
Anne-Lise K.

Takk for kommentarer! Jeg skal prøve å lage en versjon med mindre himmel, jeg ser at det kan være et godt alternativ, selv om jeg liker kontrasten her. Men det er mye mulig at den ivaretas minst like godt med mindre himmel. Takk for råd om støv på sensoren også :) Jeg har forsøkt å få det vekk nå, tror det har blitt ok.
Mvh, Anne-Lise
Avsluttet .

Likte også det urørte inntrykket. Hadde liksom ikke vært det samme hvis skispor hadde ledet bort til fotostedet.
JFR
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu