KYSTEN
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-04-16 21:52:31
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger392
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_313932} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Christine K.

Dette er stilig synes jeg. Det slørete vannet og den høye mørke steinen som er sylskarp er flott fotografert.
Hilsen Christine
Espen B.

Aj dette var pent! Flotte steinformasjoner du har funnet deg. Dette er et av de bedre ''stein på stranden med bølgeskvulp''-bildene jeg har sett. Passe live i vannet. Kan fint henges opp! Tror jammen jeg slenger på en anbefaling.

mvh Espen
Kjartan Nielsen F.

Veldig pent. Bølgen er egentlig det elementet jeg liker best; flott beveglese. Bra med sylskarp stein. Hadde sikkert gjort seg i en s/h versjon.

K
Robin J.

Takk for hyggelige kommentarer og anbefaling. Har lagt ut en versjon i S/H.Mvh RJ
Marit O.

Lekkert bilde Robin,nydelig slør effekt på vanne og fine toner.
Anb!
Mvh Marit
Gjermund H.

Hei Robin

Herlig fanget! Liker virkelig jobben du har gjort her.... God skarphet der den skal være, og fin sløring!

Gjermund
kjetil g.

Flott bilde. Harmoniske farger, og liker godt kontrasten mellom den steinen som er sylskarp og det slørete vannet.

Hilsen

Kjetil
Pål E.

Vakker bilde med nydelig lys over blank stein. En skulptur i fjæra.

mvh, Pål
Ole-Kristian T.

Flott enkelt motiv i et bilde som har mange positive ting som bl.a. farger, sløring av vann, lyset på steinen. Utsnitt og komposisjon liker jeg også godt :)
Kjartan T.

Et virkelig vakkert bilde med bevegelse i det grønne vannet og det gyldene lyset på steinen. Her er du nær noe som er et drømmebilde, og vakkert er det, likevel har jeg lyst til å pirke og dele mine tanker om det jeg ser:

I mine øyne er det litt for mye som skjer i den høyre delen av bildet, mens det oppstår et tomrom til venstre. Av den grunn fremstår kuttinga av steinen på høyresiden litt umotivert. Jeg blir sittende her å lure på hvorfor du ikke kuttet venstresiden og flyttet betraktningspunktet mot høyre...?
Robin J.

Takk for nye kommentarer.Til Kjartan: Tja si det. Har selv fundert på det samme.Det er slike ting en ser i ettertid. Men neste gang...........:) Ser at venstresiden med fordel kunne vært litt mer innholdsrik. Man lærer så lenge man lever:) Mvh RJ
Øistein W.

Et kunstverk på mange måter
Unni F.

Nydelig dette, liker kontrasten mellom det flytende vannet og den bastante men samtidig runde og glatte steinen. Fargekontrasten mellom det transparente vannet og den mørke steinen med gylden overflate er spennende. Men ulike øyne ser ulike elementer, - jeg synes ikke det ''tomme'' området til venstre skulle vært fyllt med mer innhold, for jeg opplever at det masse innhold i den bølgen som bryter der og som tar opp i seg det vakre grønne lyset. Skulle jeg se for meg noen endring måtte det være at de vekstene/mosen man ser på hver side av steinen ikke var der....den bryter med de glatte og kontrastrike linjene. V1 er min favoritt.
Hilsen Unni
ketil o.

Hei!
Et spennende og velkomponert bilde. Fin bruk av lang lukker. Fargene harmoner fint og steinen kommer god fram. Liker det.
Mvh:
ketil
Eli R.

Meget lekkert! Det mørke feltet til venstre gir for meg dybde og jeg føler jeg får kikke inn under bølgen, omtrent som i gode surfebilder. Jeg syns bildet mister noe hvis du fjerner det og jeg syns det balanserer hovedstenen veldig bra. Jegsyns ogs ådet blir vanskelig å kutte noe til venstre ettersom det er et naturlig anslutningspunkt der for ''støtte''-stenen.
- Eli
Ketil K.

Jeg synes det er god balanse mellom høyre og venstre del av bildet. Derimot er jeg mer usikker på den midterste stenen, den dominerer bildet relativt kraftig, og det bygges ikke opp nok harmoniske linjer rundt til å forsvare at den er såpass dominerende. Men bildet totalt sett er meget flott, med fine farger og nydelig gjennomføring. V#1 for meg.
Robin J.

Takk for nye kommentarer. Mvh RJ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu