Over Styggbreen til Galdhøpiggen
Taulag med turister på vei opp mot Nord-Europas høyeste fjell på 2469 meter. Fjellryggen danner hovedlinjen i bildet, men breen selv, det hvite mot det mørke - og ikke minst taulagene danner andre linjer som gjør at det blir et betagende bilde.
Utstyr
  • Sony Cybershot
  • Leitz
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger569
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31482} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ragnar W.

Fint motiv men gråværet resulterer i en lite interessant himmel. Anbefaler å beskjære oventil og til høyre med ca 1,5-2cm (anslagsvis på skjermbildet). Da kommer de interresante elementene tydligere frem. Bildet kan trenge litt mer kontrast også.
Avsluttet .

Enig med RW. Bort med det lille reservefjellet på høyre side + det andre han nevner. Menneskene, taulagene, danner et fint mønster og en fin dybdevirkning.
Du skriver ''... som gjør at det blir et betagende bilde.'' Hm, en måte å påvirke seeren på, kanskje. Men det ubehagelige er jo at fotografen, bildeskaperen, bare skaper 50 prosent av bildet, den andre halvdelen er det seeren som skaper. Så du er nok prisgitt oss ... og da er det ikke sikkert vi synes bildet er ''betagende''. Ikke sant ...
Olav
Kjetil J.

Fin dybde i bildet, men ellers ble det ikke så spennende for meg.
Hadde du vært nærmere på det siste taulaget og kunnet identifiisere enkeltprsoner bedre hadde du kanskje fortalt en historie om masseturismen fra Juvasshytta.

Kjetil
Ivar S.

Takk for synspunktene. Jeg er enig i anbefalingen om beskjæring. Også enig i at det var uheldig å skrive ''betagende'' under bildet. Når det gjelder avstanden til taulagene så er jeg ikke enig - mest av alt fordi jeg hadde mange bilder av denne typen som ikke ''satt så godt''.
Arild S.

Fin dybde og imponerende natur. Forsøk med litt kontrastøkning og se om ikke skyer og bre trer bedre frem. Den høyre siden viser litt av den enorme 'flaten' som er nedenfor piggen - det er derfor ikke nødvendigvis det beste å kappe det vekk.

Arild
Olav N.

Flott bilde Ivar!
Enig i beskjæring av himmelen, men er ikke enig i beskjæring av de store flatene. Også flaten i forgrunnen bygger bildet - og personene - de må være på avstand som nå for å vise storheten og få satt motivet i perspektiv!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu