a new beginning
nothing can change the past, but here is it, the most wonderful present.
Utstyr
  • Canon EOS 1V
  • Tamron 28-300
  • Blender-
  • Lukker1/30s
  • Filmtypekodak portra 400vc
  • Nei
  • Annetnatural light from the window.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31531} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Marcelo V.

UN tanto fuera de foco. Pero me gusta la manera en que la madre sostiene al pequeño. Deberias haber cortado la esquina color azul. Estas conforme con el lente Tamrom? no has pensado comprar un 50 mm. con buena fuerza de luz?
Saludos
Marcelo
PD: es tu familia?
Torunn B.

Nydelig uttrykk og samhørighet mellom de to. Det er greit for meg at det er litt uskarpt (som jeg aner at Marcelo skriver...??). Det gir bildet et litt drømmende uttrykk syns jeg. Men jeg syns også at tatoveringen ikke skulle vært kuttet, men vært gitt bittelitt luft. Det skal ikke mange millimeterne til.

Og Marcelo... for oss som ikke kan spansk, kan du ikke være grei og legge ved en oversettelse?? Jeg vil vite hva du også mener om bildet ;-)

Torunn ;-)
Ferran C.

tusen takk for komentar,
about the sharpness, in that picture i was looking for an expresion, cacth that second, a sad thought, a memory from the past holding her futur between her arms, so i beleaved that no flash, no static, slow speed, could help to enhance that expresion.
Ferran
P.s, ofcourse the scanning process doesn´t use to help me so much.
Jostein M.

Excellent Ferran, the bond between a mother and child, you captured it beautiful:-) Is it your family?
regards Jostein
Marcelo V.

OK Torunn:Littegran ut av fokus. Jeg liker måten mora holder barnet. Du burde ha kuttet det blåe hjørnet. Er du fornøyd med din Tamrom? Har du ikke tenkt på å skaffe deg en 50 mm. med god lysstyrke.
Hilsen
Marcelo
Også spør jeg om det er hans familie.
Grunn til at jeg spør han om en 50 mm er at med en linse med lysstyrke 1.8 eller 1.4 vil Ferran ha mulighet til å ta portretter med stor blender åpning og minimalt dybddeskarphet. Noe som kan gi nydelige ''soft'' bakgrunn.
Hilsen
Meg igjen.
Bare hyggelig å åversette.
Torunn B.

Takk skal du ha, Marcelo ;-)
Selv har jeg en Tamron 28-200 mm. Den er jeg i grunnen fornøyd med, selv om jeg skjønner hva du mener med lysstyrken og dybdeskarpheten. Jeg har imidlertid begynt å bruke mer lysfølsom film. Både Fuji 400 ASA og Fuji Press 800, så jeg får litt mer frihet vedr. bevegelse. Og det blir slett ikke kornete. I alle fall ikke så lenge jeg ikke skal ha bilder i kjempeformat.

Torunn :-)
Nils B.

Flott bilde med hærlige følelser. Mor og barn, uskarpheten forsyrrer ikke uttrykket for meg. Dette er bra det.
mvh Nils
Carl Martin N.

herlig uskarpt. følelse. nydelig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu