Nyt en pølse fra Gilde.
Min yngste datter som er temmelig oppslukt i et knakende godt Gilde produkt.
Bildet inngår i albumet Barn -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-04-27 11:32:53
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon Ef 90-300mm
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger366
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315527} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Flott reklame dette Ketil. 8~)) Knakende flott bilde og knakende god pølse.
Morsomt, men dette tror jeg er fra Finnsbråthen.
Pølsepapiret med Gilde mangler jo.
Gir du meg ei pølse så skal du få vaffler med geitost av meg.
Garantert Tine.

OK. Jeg får jo stole på deg da ellers så blir det vel bare vaffelrøre.
Go i natten fra Eivind.
ketil o.
Takker for kommentar Eivind!
Er nok gilde dette:) Pølsepapiret er nok ikke med på fjellet. Hyggelig at du likte pølsebildet. Vafler med geitost høres godt ut.
Ha en fin helg,
Mvh:
ketil
Jani F.
Hei Ketil! Dette var eit herlig øyeblikk! Klart og fint, med flotte farger:) Ser ut som ho verkeleg nyter matpausen på fjellet. Mmmm.. reklamen funker, for eg fekk lyst på ein hotdog;) Mvh Jani
S. N.
Som nevnt - artig motiv. Teknisk lider dog bildet av at lyset er steinhardt med påfølgende mørke skygger. Rent genrelt er lyset mer fotogent morgen og kveld enn midt på dagen. En litt mindre rett-på-tilnærming kunne nok ha hevet bildet ytterligere. At et motiv er fint og at det er hyggelig og godt med både pølse, vaffel, sol og geitost gjør ikke resultatet, selve bildet, i seg selv bedre, spør du meg. Hilsen Silje

ketil o.
Takker for kommentarer til bildet!

-Jani : Bare hyggelig,regner nå med at hotdogen er inntatt:)

-S. Nilsen : Du har sikkert rett i svakheter du påpeker,har ingen problemer med det:) Men kunne det fungert som reklame for det? Fikk du lyst på en hotdog?

Mvh:
ketil


Avsluttet .
Se der ja Ketil 8~)) Nå kan vi begynne å snakke pølse!

Mvh. Eivind
ketil o.
Ikke sant Eivind,det ble mere ''svung'' over reklamen nå:)
Mvh:
ketil
S. N.
Sorry, får ikke mer lyst på pølse selv om Gilde-logoen kommer på.

Det virker som det på foto.no hersker en ide om at bare motivet er artig, så er bildet bra. Denne tanken er jeg ikke på nett med i det hele tatt, men begynner å føle meg alene om å mene følgende:

Uansett hva slags forhold jeg har til motivet (om jeg liker pølser, har en jente på samme alder eller lignende) gjør det ikke selve BILDET som sådan noe bedre. Jovisst er det fine farger, men det er vel strengt tatt ikke eneste kriteriet for om et bilde er bra eller ikke? Jentas uttrykk ser vi nesten ikke bak pølsa, øynene forsvinner i skygger, lyset er for hardt, tilnærmingen og komposisjonen er rett på. Dette er ting som du bør jobbe med, synes jeg, så kan du ta bedre bilder av barna dine en annen gang. Jeg skjønner ikke hvordan vi skal forbedre oss som fotografer hvis vi bare skal legge godviljen til og snakke pent om motivet.

Dette er ting som har frustrert meg over langt tid, beklager om du synes det er urettferdig at det kommer under ditt bilde.

Hilsen Silje
ketil o.
Takker for ny kommentar og utfyllende mening Silje!
Har ingen problemer med at du ikke mener bildet er bra. Så pass takhøyde må det være under B.k. Legger en ut bilder må en tåle alle slags kommentarer,selv om det er kritikk. Ser det du påpeker også. Godt mulig jeg selv har sett meg litt blind på bildet. Synes vel først og fremst det er litt morsomt. Men fortsett med å være ærlig med dine kommentarer,det setter jeg pris på. Tåler man ikke kritikk bør en heller ikke legge ut bilder. Er forøvrig enig med deg i at det til tider blir alt for mye ''kosekommentarer'',men det er desverre noe som gjenspeiler seg på flere billedforum og er ikke unikt for foto.no.
Ha en fortsatt fin dag,
Mvh:
ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu